Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korotokban mennétek (mentetek) férjhez? Vagyis mennyi az ideális?
"Mennyi idő után?"
Több kérdés született már itt ennek kapcsán, én speciel rendszeresen le voltam pontozva :D, de ha érdekel, leírom.
7 évig legjobb barátok voltunk a férjemmel, amíg egyszer csak úgy nem éreztem, hogy szerelmes lettem, neki már régóta tetszettem, mondhatni valahol belül erre várt... Összejöttünk, rá 2 napra már csak a cuccaimért mentem haza, rá 1 hónapra megkérte a kezem és rá 7 hónapra összeházasodtunk. Hozzáteszem, hogy ilyen 2008-2009 tájékán poénból levezettük, hogy az én szülinapomon 2010-ben megkéri a kezem és az ő szülinapján 2011-ben összeházasodunk (még meg is néztük, hogy az szombatra fog esni) és 2 éven át ezen poénkodtunk, hát bejött :)
Az tuti, azt nem tudtam volna elképzelni :) Az nekem is gyors lett volna, nem mertem volna belevágni. Összeköltözést még talán - ha nagyon szerelmes vagyok -, de házasságot semmiképp se, teljesen idegen emberrel minimum 1,5-2 év után tudtam volna elképzelni.
Hát mi annyira ismertük egymást, hogy haverként még laktunk is együtt 2 évig, szóval pontosan tudta a másik, hogy a "hülyeségek" terén mire számíthat, mit kell elviselnie :)
23-at betöltöm mikor férjhez megyek az IDÉN :D
A párom 30 lesz az esküvőt követő héten :D
Ki mikor, kinek mikor jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!