Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hány éves korotokban volt az első csókotok? És mikor "ideális", milyen helyen?
Szia!
Én 15 évesen csókolóztam az először :) ! Soha nem fogom elfelejteni :) ! Most 23 vagyok! Egy hat éves kapcsolatom van :) ! Nincs ideális, az úgy jön magától. Nekem nagy gyerekkori szerelmem volt a srác, negyediktől nyolcadikig bele voltam zúgva és nyolcadikban "összejöttünk" szóval megcsókoltuk egymást. Nagyon érdekes, ez mert én most 23 vagyok ,de akkor még 15 évesen eszünkbe se jutott a szex, mint mostanában az ennyi időseknek, ez olyan igazi kis tini szerelem volt, na nem is tartott sokáig, még a mai nepig szoktunk találkozni amúgy, ő is boldog kapcsolatban él és én is, mint lassan férjes asszony.
Ideális??? Fiú vagy ,vagy lány? AMúgy egy jól sikerült randin, randi végén, de ha fiú vagy ,akkor nagyon tudom javasolni a randi elején. Párommal amikor először csókolóztunk, amúgy az is olyan felejtheteten nekem ,mint az első, akkor randira hívott, és adtunk egymásnak két puszit, majd megcsókolt. NA akkor forgott velem a világ :) ! Nagyon jól sikerült este volt :) !!! És a következő hat év ebben a mámorban telt :) !!! És telik is :) !!!
18 évesen, egy tó mellett egy padon. Életem boldog percei...
Hol és mikor ideális? Szerintem nem az a kérdés, hogy hol és mikor, hanem kivel. Én szerelmes voltam a srácba, akivel megtörtént, így a naplementés idill nélkül is szép emlék maradt volna a csók.
15 éves voltam és kisértem ki a barátomat és a kapu elött megtörtént. Hozzáteszem: Kb másfél hónapig húztam mert annyira bevoltam tojva :$:D
A hely az szerintem mindegy. Viszont az első csók akkor lesz igazán szép és jó, ha kettesben vagytok és nem társaság elött pl.
Az első igazi csók 15 éves koromban történt. Kikísértem a barátomat mikor indult el tőlünk és akkor a buszmegállóban csókkal váltunk el.
Előtte persze voltak ilyen játékok, hogy üvegezés stb és egy két szájrapuszi az osztálytársakkal de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!