Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hány éves korotokban volt az első csókotok? És mikor "ideális", milyen helyen?
14 éves koromban lett az első barátom, náluk voltam és kikisért a buszmegállóba. Búcsúpuszit kért, én elsőnek szájrapuszit gondoltam, de ő a nyelvét is kinyujtotta már (egy felsős nagyokos telebeszélte mindenféle hülyeséggel, azért tette).. gyorsan leléptem, tehát igazából ez nem is volt csók. :)
ami már csók volt, az első igazi csók, az is 14 éves koromban volt. egy olyan emberrel akibe fülig szerelmes voltam/vagyok, de többekközt a korkülönbség (12 év) miatt reménytelen a kapcsolatunk.
titokban eljött hozzám, kettesben a lakásban, az ágyamon feküdtünk. egyfolytában próbálkozott, de én nem akartam semmit, féltem is, meg tudtam hogy ő nem úgy szeret. egyszercsak megtörtént :) nyálas volt. és rövid. nagyon nem számítottam rá ezért alig emlékszem. utána is próbálkozott még de nem akartam.
azóta nem volt alkalmam második, egy már jobb csókra :)
mosolyogva gondolok vissza, hogy megtörtént, de rossz, mert nem olyan volt amilyet szerettem volna, főleg, hogy nem is akartam.
ahhoz pedig én is csatlakozom, hogy az idö és a hely nem fontos csak az hogy kivel :)
de ha mégis kellene valamit mondanom, akkor olyan legyen mint a filmeken:)
Huhúú... Nekem 14 évesen volt, és fantasztikus volt. Elmentünk egy élményfürdőbe (ilyen baráti társasággal), és egész nap csodás volt, a karomban vittem egész nap a vízben, hasonlók. Egyszer amikor a kétméteres medencében voltunk, azon vitáztunk, hogy én miért süllyedek el, ő meg miért tud ilyen jól úszni. Elszontyolodtam de ő elkezdett vigasztalni, hogy én viszont annyi mindenben jó vagyok, ne szomorkodjak emiatt... Odajött a karjaimban, elérzékenyültem, közeledtünk egymáshoz... És végül elcsattant az első csók, nem is volt rövid! És a második is =) Annyi biztos, hogy speciális körülmények közt történt. Persze nem úszás közben, hanem a medence szélén kapaszkodva volt =D és egészen elképeztő volt vizes szájjal csókolózni. A többiek nem látták. Azóta is kevés olyan történt, pedig azóta is együtt vagyunk, kb 2 éve =)
Amúgy szerintem a legjobb kettesben, és nem olyan túlságosan megszokott helyen... Valamint inkább a szabadban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!