Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban ideális az első csók?
Sziasztok :)
14 éves leszek jövő hónapban és van egy fiúm akit nagyon szeretek. Beszélgettünk már az első csókról, de még nem csattant el. Szerintetek hány éves korban ideális? Ha meg akar csókolni viszonozzam, vagy forduljak el?

az tökmind1 hogy mikor van az első csók :D tedd meg ha jónak látod de szerintem 13 évesen :D Nekem legalábbis akkor volt :P
16/F

nem vagyok paraszt:D igazunk van:D
ne csókolózz csak ha már nincs mit vesztened hatvan évesen vagy még késöbb:D bizz bennünk kukac:D

Ez sincs korhoz kötve, ahogy a szüzesség elvesztése sem... Amikor úgy érzed, akkor.
Lehet, hogy mikor legközelebb átmegy hozzátok, vagy nyáron, mikor majd üldögéltek egy padon. Érezni fogod szerintem a késztetést, érezni fogod, hogy "nah, ez most az a pillanat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!