Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban ideális az első csók?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
14 éves leszek jövő hónapban és van egy fiúm akit nagyon szeretek. Beszélgettünk már az első csókról, de még nem csattant el. Szerintetek hány éves korban ideális? Ha meg akar csókolni viszonozzam, vagy forduljak el?
2010. máj. 6. 20:04
21/26 A kérdező kommentje:
már bocs. de ha annyira noirmális ember vagy, akkor miért válaszoltál egyből úgy a kérdésre mint egy redardált állat? szerintem meg csak egy köcsög egoista majom vagy aki név nélkül dicsekedik mindenfélével. nem azt kérdeztem, hogy milyen a barátnőd és hogy mien tanuló vagy. leszarom mind2t. ha nem tetszik a kérdésem nem kell írni. hagyd meg a helyet a normális kommentelőknek. -.-
2010. máj. 8. 18:15
22/26 anonim válasza:
és még mindig nem fogja fel a csökkent agya, hogy k*rvára nem dicsekedésnek írtam, mert ugye az lehetetlen egy névnélküli oldalon, erre beírsz egy technikai képtelenséget: név nélkül dicsekszek. Grat. Az első kommentemben pedig ha még ezt sem fogtad volna fel - pedig elmagyaráztam 9999999999999999x - hogy csak megpróbáltam a kérdés színvonalával megegyező váalszt adni. De most biztos, hogy ezt a kommentemet sem fogod épp ésszel felfogni, és félreértésből született retardált baromságokkal fogod degradálni a normálisabb olvasók agysejtjeit egy röhögőgörcs kíséretében. Nem is pazarlom rád tovább az időmet, egyik kommentemet sem érted, nincsenek érveid, nincs álláspontod, csak baszogatsz, mert nem veled vagyok, hanem végig gondoltam a helyzetet, és a tudtodra próbáltam adni az első kommentemben is, hogy egy állat aki ilyen kérdést kiír. Részemről ennyi, nem folytatom veled tovább, intelligensen leállok. Idiótákra nincs energiám, akik nem fogják fel hogy mit akarok megértetni veled a kommenteimban.
23/26 A kérdező kommentje:
húú hát te aztán IQ bajnok vagy hallod-e. miért nem hagyod már rá és inkább fogod fel te, hogy mekkora barom vagy? aki egy kommentben sem tud normálisan válaszolni a kérdésemre, arról én már nehezen fogom elhinni, hogy van értelmiszintje. nem azt kérdeztem, hogy mit gondolsz a kérdésemről...ha egyszerűen olyan idióta vagy, hogy inkább elkezdesz piszkálni, akkor csak sajnálni tudlak.
2010. máj. 9. 14:54
24/26 anonim válasza:
Ennek a kommentednek végképp semmi értelme. Mivan??Hát én komolyan beszarok mostmár rajtad... Hülye kérdésre hülye választ adtam az első kommentemben, ez így van rendjén. Nekem van igazad, és ezért hülyézel. Ezek után, már nem tudom, ki fogja neked elhinni, hogy tényleg 14 leszel. 10-11 lehetsz max. Viszont most, hogy el ne kezdj nekem bőgni, adok egy értelmes választ: Az első csók nincs korhoz kötve, akár óvodában is elcsattanhat, mindenképpen egy jó emlékkel leszel gazdagabb. Az hell hozzá, hogy szeresd a partnered, tehát feltétele van, nem időpontja.
25/26 A kérdező kommentje:
azt hiszel amit akarsz. 14 leszek egy hónap múlvaˇˇ a válaszodat (az értelmeset) meg köszönöm. ennyi. lezárhatjuk?...
2010. máj. 9. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!