Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves korban ideális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban ideális az első csók?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

14 éves leszek jövő hónapban és van egy fiúm akit nagyon szeretek. Beszélgettünk már az első csókról, de még nem csattant el. Szerintetek hány éves korban ideális? Ha meg akar csókolni viszonozzam, vagy forduljak el?

2010. máj. 6. 20:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
a szüzességem még egy ideig megtartom ^^ xD
2010. máj. 6. 20:19
 12/26 anonim ***** válasza:
20%
második vagyok. Te vagy agyhiányos, ha elhitted amit mondok. Bár ha ennyire idióta vagy, meg is érdemled. meg amúgyis, mekkora idióta kérdés már az? Én 11évesen smároltam először.
2010. máj. 6. 20:32
 13/26 A kérdező kommentje:
szerintem meg inkább anyádék baja, hogy ilyen gyerekük van... -.-
2010. máj. 6. 20:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nincs korhoz kötve.Én pl 13 évesen csókolóztam először.

17/L

2010. máj. 6. 20:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 évesen csókolóztam először, szal sztem hogyha olyan a pillanat, akkor akár a közeljövőben is megtehetitek :)

15/L

2010. máj. 6. 21:43
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

először is ne figyelj erre a sok parasztra hogy 70 éves korodban, meg hogy betegség lete bahh..... ezek 100 % hülye bar.mságot beszélnek. Nem tudom azt hogy mikor csókoloz igaz hogy én fiú vok, de nekem az első csók 14 évesen volt

18/F

2010. máj. 7. 13:48
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
13-14 eves kor:)
2010. máj. 7. 15:35
 18/26 anonim ***** válasza:
59%

A komment megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:46

Miért? Én 5ös tanuló vagyok, te hülye vagy. Én sportemebr vagyok, te kocka vagy és neten oltogatsz. Nekem szép barátnőm van, és nálunk fel sem merültek ilyen kérdések amiket írtál, meg amúgy is egy normális ember nem kérdez ilyet. Neked viszont annyi eszed sincs, hogy belegondolj, mit jelent az, hogy csók. Ha belegondltál volna, nem írtál volna ki ilyen kérdést. A hülyeségedet tetézi, hogy az első válaszomban is tökéletesen elhitted, hogy komolyan beszélek. Ezt már egyszer - tömören ugyan - de kifelytettem neked, amire csupán egy mondanivaló nélküli üres oltást kaptam. Nálam itt telt be a pohár.

2010. máj. 8. 15:32
 19/26 anonim ***** válasza:
aha bagoly modnja verébnek hogy szép barátnőd van 5 ös vagy húúú... nagy cucc. ha csak ezzel tudsz dicsekedni akk huzz a francba!
2010. máj. 8. 15:53
 20/26 anonim ***** válasza:

15:53

dicsekedni egy anonim oldalon? Te egy elmebeteg skizofrém senkiházi állat vagy. Ugyan miért dicsekednék, ha életetekben nem láttatok még, és én sem titeket? hülye... Összehasonlítottam egy véleményem szerint normális embert, és a kérdezőt. Azt sem tudom, te kinek az oldalán állsz, nemhiszem hogy őt is ugyanígy védenéd. Tőled is csak egy üres, mondanivaló nélküli oltás telik, álláspont és észérvek nélkül.

2010. máj. 8. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!