Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?

Fúúúú én lehet h már csak a poén kedvéért is elmennék jó csinosan kiöltözve és ott a csaj orra előtt tenném ki a párom még ki is szálnék köszönni.
Istenem de bunkó emberek vannak. Nem lehetnek nők XD XD Mitől fél ez?? Pláne h nem szingliként mennél. Szánalmas. Gondolom a pasi meg valami papucs h ilyenbe belemegy és elvesz egy ilyen nőt

először is miért nem kérdezi meg párod a vőlegényt hogy azt a 4 km-t hogy tervezi?
(nálunk 2 km volt,1 ember volt aki nem ihatott betegség miatt,de ő vállalta hogy fordul 3-mat,igy is megvolt negyed óra alatt a 3 kör)

de beteg egy szitu, ha a Párod szeretné, hogy vele menj, akkor menj:)
nem kell se feltünősködni, se bújkálni!
majd a Ti esküvőtökön másként lesz, oda csak a kedves csaj nem jöhet:)))))))

ha nem hívnak, én nem mennék a közelébe se, főleg, hogy ilyen kattant a csaj:-) párod ne igyon, menjen autóval, majd este otthon borozgattok:-)
és mi lenne, ha felhívnátok a vőlegény, hogy ez hogy lesz?

Az anyakönyvvezető is férfi lesz? :)
Beteg a menyasszony. Jesszus! Szegény vőlegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!