Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem lesz baj, hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?

Figyelt kérdés
A párom egyik barátjának lesz az esküvője, ha lehet ezt annak nevezni. Most szombaton házasodnak. 11-kor polgári esküvő, 14 óráig van asztalfoglalás egy étteremben. Délután 2 után nincs több program. A menyasszony egy nőt sem hívott az esküvőre, még a legjobb barátnőjét sem, mert féltékeny. Csak szülők, testvérek és a vőlegény 4 barátja lesz jelen. A párommal 5 éve vagyunk együtt, 2 év múlva szeretnénk összeházasodni. Engem sem hívtak meg, ami így elég szarul jön ki szerintünk. Megnéztük tegnap a párommal, hogy mégis milyen távolság van a két helyszín között (önkormányzat és étterem), kiderült, hogy 4 km. A párom úgy gondolta, hogy busszal utazik, mivel a távolság 200 km és biztos innának is. Elgondolkoztunk rajta, hogy akkor mégis hogyan jutnának el a vőlegény barátai az étteremig, mivel gyalog elég messze lenne, a másik két autó tele lesz a közeli családdal. A vőlegény erről semmi tájékoztatást nem adott, valószínűleg azt gondolta, hogy a párom kocsival megy a távolság miatt. Arra gondoltunk, hogy engem is elvinne, csak nem vennék részt az összejövetelen, hisz hamar vége van, annyit tudok várni rá. Akkor tudna inni is, mert én vezetnék haza. Szerintetek nem gáz, hogy látják, hogy én is mentem, de nem is vagyok hivatalos? Attól nem félek, hogy behívnak, mert a menyasszony nem menne bele. Nem is szándékozom kiöltözni, én csak egyszerű sofőr lennék az adott szituációban. Amúgy a menyasszonnyal is találkoztam már, szóval nem vagyok neki sem ismeretlen. Az sem lehet kifogás, hogy nincs pénzük több embert meghívni, mert lehet rá számítani, hogy a párom ad annyit, ami bőven fedezi az ő részét, mert jól keres, és szívesen adna, ezt ők is tudják róla, hisz ismerik. A vőlegény szívesen tartott volna lagzit, de a menyasszony miatt így lett szervezve (nők nélkül). Mi erről a véleményetek? 28/F és 23/L
2012. aug. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
98%
A kérdező nem bemegy csak elkíséri a párját az útra ami teljesen normális, és elviszi a szertartásra DE Ő NEM MEGY BE. És kedves kérdező nem az a gáz hogy elviszed hanem a menyasszony viselkedése a gáz. Én a párod helyében el sem mennék. ilyen helyekre az a normális hogy együtt. Ha a ti esküvőtök lesz ennek a menyasszonynak a vőlegénye tuti nem lesz ott mert a nőci nem fogja elengedni. Kár is ilyenre elmenni. Amúgy nomrális hogy elkíséred az útra én még lehet maradnék is 1-2 napot kikapcsolódni.
2012. aug. 29. 11:15
 12/44 anonim ***** válasza:
97%

Fúúúú én lehet h már csak a poén kedvéért is elmennék jó csinosan kiöltözve és ott a csaj orra előtt tenném ki a párom még ki is szálnék köszönni.

Istenem de bunkó emberek vannak. Nem lehetnek nők XD XD Mitől fél ez?? Pláne h nem szingliként mennél. Szánalmas. Gondolom a pasi meg valami papucs h ilyenbe belemegy és elvesz egy ilyen nőt

2012. aug. 29. 11:15
 13/44 anonim ***** válasza:
94%

először is miért nem kérdezi meg párod a vőlegényt hogy azt a 4 km-t hogy tervezi?

(nálunk 2 km volt,1 ember volt aki nem ihatott betegség miatt,de ő vállalta hogy fordul 3-mat,igy is megvolt negyed óra alatt a 3 kör)

2012. aug. 29. 11:17
 14/44 anonim ***** válasza:
94%

de beteg egy szitu, ha a Párod szeretné, hogy vele menj, akkor menj:)

nem kell se feltünősködni, se bújkálni!

majd a Ti esküvőtökön másként lesz, oda csak a kedves csaj nem jöhet:)))))))

2012. aug. 29. 11:18
 15/44 anonim ***** válasza:
97%

ha nem hívnak, én nem mennék a közelébe se, főleg, hogy ilyen kattant a csaj:-) párod ne igyon, menjen autóval, majd este otthon borozgattok:-)

és mi lenne, ha felhívnátok a vőlegény, hogy ez hogy lesz?

2012. aug. 29. 11:22
 16/44 A kérdező kommentje:
Felhívja majd. De a válasz valószínűleg az lesz, hogy erre nem is gondoltak...:D
2012. aug. 29. 11:24
 17/44 anonim ***** válasza:
91%
Azért az elég gáz, ha valaki még a saját esküvőjén is féltékeny. Na mindegy. Sofőrnek menjél nyugodtan, megvárod, hazaviszed, ennyi. Addig meg amíg vársz körülnézel a városban/faluban, vagy viszel valami jó kis könyvet.
2012. aug. 29. 11:27
 18/44 A kérdező kommentje:
Mivel 2-kor vége lesz, így utána szívesen nézelődnénk, ezért is szeretnénk ketten menni. Meg a párom nem szívesen megy egyedül ilyen messzire. Mindenképp látnák, hogy ott vagyok, ha a haverokat nekünk kell elvinni az étteremig. Nem szállnék ki, amíg nem mentek be. A párom hívna, ha végeztek. Akkor szerintetek ez így jó lesz?
2012. aug. 29. 11:46
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
amit én csinálnék: bérelnék egy szállást 1 éjszakár ott ahol az esküvő van. lemennénk együtt, férjem menne az esküvőre én addig pihennénk,várost néznék akármi. ha vége a dolognak,akkor romantikáznánk még kicsit,reggel meg haza
2012. aug. 29. 11:47
 20/44 anonim ***** válasza:
93%

Az anyakönyvvezető is férfi lesz? :)

Beteg a menyasszony. Jesszus! Szegény vőlegény.

2012. aug. 29. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!