Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem lesz baj, hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?

Figyelt kérdés
A párom egyik barátjának lesz az esküvője, ha lehet ezt annak nevezni. Most szombaton házasodnak. 11-kor polgári esküvő, 14 óráig van asztalfoglalás egy étteremben. Délután 2 után nincs több program. A menyasszony egy nőt sem hívott az esküvőre, még a legjobb barátnőjét sem, mert féltékeny. Csak szülők, testvérek és a vőlegény 4 barátja lesz jelen. A párommal 5 éve vagyunk együtt, 2 év múlva szeretnénk összeházasodni. Engem sem hívtak meg, ami így elég szarul jön ki szerintünk. Megnéztük tegnap a párommal, hogy mégis milyen távolság van a két helyszín között (önkormányzat és étterem), kiderült, hogy 4 km. A párom úgy gondolta, hogy busszal utazik, mivel a távolság 200 km és biztos innának is. Elgondolkoztunk rajta, hogy akkor mégis hogyan jutnának el a vőlegény barátai az étteremig, mivel gyalog elég messze lenne, a másik két autó tele lesz a közeli családdal. A vőlegény erről semmi tájékoztatást nem adott, valószínűleg azt gondolta, hogy a párom kocsival megy a távolság miatt. Arra gondoltunk, hogy engem is elvinne, csak nem vennék részt az összejövetelen, hisz hamar vége van, annyit tudok várni rá. Akkor tudna inni is, mert én vezetnék haza. Szerintetek nem gáz, hogy látják, hogy én is mentem, de nem is vagyok hivatalos? Attól nem félek, hogy behívnak, mert a menyasszony nem menne bele. Nem is szándékozom kiöltözni, én csak egyszerű sofőr lennék az adott szituációban. Amúgy a menyasszonnyal is találkoztam már, szóval nem vagyok neki sem ismeretlen. Az sem lehet kifogás, hogy nincs pénzük több embert meghívni, mert lehet rá számítani, hogy a párom ad annyit, ami bőven fedezi az ő részét, mert jól keres, és szívesen adna, ezt ők is tudják róla, hisz ismerik. A vőlegény szívesen tartott volna lagzit, de a menyasszony miatt így lett szervezve (nők nélkül). Mi erről a véleményetek? 28/F és 23/L
2012. aug. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%
Elviszed, egy sarokkal előbb kiszáll. Te viszel egy könyvet, olvasgatsz míg ő végez. Meg sem tudják, hogy ott vagy. Az étterembe meg gondolom taxival mennek. Biztos nem a párod kocsijával számolnak, akkor szóltak volna neki. (azt már csak zárójelben nem értem, hogy ilyen buggyant nőt hogy lehet elvenni:))
2012. aug. 29. 11:04
 2/44 anonim ***** válasza:
74%
Fél, hogy az esküvőn elcsábÍtják a vőlegényt, vagy annyira ronda? Ilyet még nem hallottam. Nem neked ciki, hanem neki, ha meglátnak és mégsem hÍvnak be.
2012. aug. 29. 11:04
 3/44 anonim ***** válasza:
95%

A menyasszony nagyon gáz,hogy így viselkedik.

A helyedben nem mennék el olyan helyre,ahová nem hívtak meg,minek,hogy kinézzenek? Én tuti nem mennék el,az gáz lenne. főleg,hogy a menyasszony bebiztosította magát erre a napra nőnemű lények nélkül,nem nem kockáztatnám meg,hogy parádézzon.

2012. aug. 29. 11:06
 4/44 anonim ***** válasza:
96%
hát egyrészt a vőlegény nem normális hogy ilyen nőt elvesz :D ha ez a csaj már most ilyen akkor mi lesz később... te jó isten.. :D amúgy én a helyedben nem mennék szerintem nagyon hülyén jönne ki még így sofőrként is. és az se normális hogy arra számítanak hogy majd a párod fog kocsival menni
2012. aug. 29. 11:07
 5/44 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, h nem a kérdésre válaszolok, de egyszerűen hihetetlen: egy ilyen nőt tényleg elvesz valaki?????
 6/44 anonim ***** válasza:
28%
De,gáz,ha látják,hogy te is mentél. Ha nem vagy meghívva,akkor ne menj el,mi a francnak? A párod meg nagyfiú,kérjen meg valaki mást,aki kiteszi egy sarokkal előbb.
 7/44 anonim ***** válasza:
83%

Tehát kocsival levezettek 200 km-t, ott a Párod bemegy a ceremóniára, majd megvárod őt és esetleg a másik 3 barátot és átautóztok az étterembe, Te csavarogsz egyet, a Párod du.2-kor jön ki az étteremből és vége:)

Szerintem ez OK lehet. :)

Igazából a haverokkal még beülhettek valahova együtt,

ha helyiek, még ők is áthívhatják a barátnőiket és lesz egy kis összejövetel:)

2012. aug. 29. 11:11
 8/44 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy valószínűleg nem is gondolkoztak még azon, hogyan jutnak el a vendégek az étteremig. Semmit nem szerveztek meg normálisan, mindent külön kell kérdezni tőlük. Itt mindenkinek magáról kell gondoskodni, mert ők aztán nem szerveznek semmit helyettünk. Amúgy a haverok sem értik, hogy miért veszi el ezt a nőt...:D
2012. aug. 29. 11:14
 9/44 anonim ***** válasza:
66%

11,07-nél a tuti!

A párod kérjen meg valaki másik férfit, aki elfurikázza odáig és haza, ne te légy az!

Le nem járatnám magam azzal, hogy megjelenek még időlegesen is egy olyan helyen, ahol nem szívesen látnak!

10/44 anonim ***** válasza:
79%
he he, csak az esküvőre+ebédre nincs más meghíva, a faluba gondolom azért el lehet menni, ha Ti még du-án a pároddal esetleg körbenéztek a vidéken, az nem tartozik rájuk:)
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!