Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, ha nem megyek el ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem megyek el ebbe a lagziba?

Figyelt kérdés

Barátnőmet meghívták koszorúslánynak egy falubeli esküvőre. Így aztán én is meg vagyok hívva, de semmi kedvem elmenni, mert senkit nem ismerek majd rajta és a közvetlen családján kívül, a többségükkel is csak 1-2x találkoztam (pár hónapja vagyunk együtt, a fővárosban lakom). Nem vagyok egy könnyen oldódó és ismerkedős típus, táncolni nem tudok, a hajnalig dáridózást nem élvezem. Ő valószínűleg csomó mindenkit fog ismerni, meg biztos szeretne jól szórakozni, de én most nem tudom elképzelni, hogy jól érezzem ott magam abban a helyzetben hajnalig.

Az pluszba feszélyez, hogy a hírhedt "falu népe" szemében én új vagyok, tehát lehet, hogy valakik direktbe kíváncsiak lesznek rám.

25f

2012. ápr. 27. 16:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de jelzésértéke azért van.

Nem kell tudniuk miért nem mész, ha úgy tudják dolgozol azt meg kell érteniük.

2012. ápr. 27. 16:27
 2/24 A kérdező kommentje:
Igen, de azért ha egy július közepi hétvégére április végén hívnak meg, akkor azt nehéz így elütni... A barátnőmnek meg biztosan nem hazudnám, hogy munka miatt nem megyek.
2012. ápr. 27. 16:29
 3/24 anonim ***** válasza:

Épp a távoli időpont miatt nem tudod a biztos választ, nem rajtad múlik.

Hogy a barátnőd elvárja vagy sem azt meg már te tudod, egy kapcsolat kötelezettségekkel is jár.

2012. ápr. 27. 16:35
 4/24 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátnőddel.Tapasztalatom szerint a fatalok ha van párjuk főképp ő vele szeretnének lenni és vele menni egy esküvőre főleg ha párba vannak hívva.
2012. ápr. 27. 16:39
 5/24 A kérdező kommentje:
Engem tényleg csak azért hívnának, mert tudják, hogy van barátja a lánynak, de amúgy soha az életben nem láttam se a jegyespárt, se a rokonságát, se a vendégek kb. 95%-át.
2012. ápr. 27. 16:43
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
és? fogsz még menni számtalan helyre ahol senkit nem ismertsz. Te a barátnődet kíséred, miatta mennél, vele lennélés nem az egész násznéppel. Kérdezd meg tőle, neki oké-e ha te nem akarsz menni.
2012. ápr. 27. 16:45
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben elmennék. Voltam ebben a helyzetben s nem bántam meg! Az akkori pasim miatt hívtak meg engem is. Igazán nem is kíváncsiskodtak. Jól el voltunk pasimmal meg a szűk családdal. Sőt örültek, h nincs egyedül, kedvesek voltak.:)
2012. ápr. 27. 17:18
 8/24 anonim ***** válasza:

Én nem mennék el, mondjuk én amúgy sem vagyok oda az esküvőkért...

De első lépésben szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy ő mit gondolna a dologról, és ha neki sem gáz, hogy nem mész, akkor nincs gond, ha viszont szeretné, akkor el kell döntened, hogy megteszed-e ezt érte, vagy sem.

2012. ápr. 27. 17:36
 9/24 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd szeretné, hogy elkísérd, akkor menj el!

Nem te leszel, akire minden szempár figyelni fog, hanem az ifjú pár!

Én volt, hogy úgy mentem el a barátnőm esküvőjére, hogy a testvérein kívül senkit nem ismertem, egyedül voltam ott. Nekem még kellemetlenebb volt, mert a barátnőm természetes módon nem azzal volt elfoglalva, hogy én jól érezzem magam. Neked ott lesz a barátnőd, aki veled fog foglalkozni!

2012. ápr. 27. 18:14
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
én elég furán érzem magam esküvőn ha nincs ott a barátom. Mindenki párban jön, eléggé magányos tudok lenni olyankor. Velem eljött a barátom a nővérem esküvőjére, pedig senkit sem ismert, még a saját családomat se, mert külföldön élünk. Nagyon örültem neki
2012. ápr. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!