Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem megyek el ebbe a lagziba?
Barátnőmet meghívták koszorúslánynak egy falubeli esküvőre. Így aztán én is meg vagyok hívva, de semmi kedvem elmenni, mert senkit nem ismerek majd rajta és a közvetlen családján kívül, a többségükkel is csak 1-2x találkoztam (pár hónapja vagyunk együtt, a fővárosban lakom). Nem vagyok egy könnyen oldódó és ismerkedős típus, táncolni nem tudok, a hajnalig dáridózást nem élvezem. Ő valószínűleg csomó mindenkit fog ismerni, meg biztos szeretne jól szórakozni, de én most nem tudom elképzelni, hogy jól érezzem ott magam abban a helyzetben hajnalig.
Az pluszba feszélyez, hogy a hírhedt "falu népe" szemében én új vagyok, tehát lehet, hogy valakik direktbe kíváncsiak lesznek rám.
25f

Nem gáz, de jelzésértéke azért van.
Nem kell tudniuk miért nem mész, ha úgy tudják dolgozol azt meg kell érteniük.

Épp a távoli időpont miatt nem tudod a biztos választ, nem rajtad múlik.
Hogy a barátnőd elvárja vagy sem azt meg már te tudod, egy kapcsolat kötelezettségekkel is jár.

Én nem mennék el, mondjuk én amúgy sem vagyok oda az esküvőkért...
De első lépésben szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy ő mit gondolna a dologról, és ha neki sem gáz, hogy nem mész, akkor nincs gond, ha viszont szeretné, akkor el kell döntened, hogy megteszed-e ezt érte, vagy sem.

Ha a barátnőd szeretné, hogy elkísérd, akkor menj el!
Nem te leszel, akire minden szempár figyelni fog, hanem az ifjú pár!
Én volt, hogy úgy mentem el a barátnőm esküvőjére, hogy a testvérein kívül senkit nem ismertem, egyedül voltam ott. Nekem még kellemetlenebb volt, mert a barátnőm természetes módon nem azzal volt elfoglalva, hogy én jól érezzem magam. Neked ott lesz a barátnőd, aki veled fog foglalkozni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!