Lagziba megyek nemsokára, milyen ruhát kéne oda felvennem? 18/L
Figyelt kérdés
Segítsetek! Világ életemben lezserül öltözködtem, és fogalmam sincs mit illik egy ilyen alkalomba felvenni. Ráadásul tök idegenek közé megyek, akik csak a barátomat ismerik, én most leszek "bemutatva". Normál testalkatom van, a csípőm és a combom kicsit szélesebb. Milyen megoldások léteznek (elérhető árban)? Mire kell odafigyelni?2011. jún. 1. 13:43
1/5 anonim válasza:
énis laza stílusban öltözködöm de van hogy muszáj igy öltözni :( szerintem valami ilyesmi kellene: [link]
nekem nagyon tetszik ez a ruha (:
2/5 anonim válasza:
Szerintem válassz egy nyárias, de azért alkalmi egyberuhát, valami csinosabb cipővel.Nem muszáj magas sarkút venned,ha nem bírja a lábad.A kiegészítők sokat dobhatnak az összképen, egy karkötő,vagy fülbevaló már sokkal egyedibbé teszi a szetted.
3/5 anonim válasza:
semmiképp ne vegyél feketét vagy fehéret! (elvileg pirosat se illik mert az meg a menyecske színe de manapság már nem tartják ezt annyira) vegyél egy csinos egyberuhát, a virágos most nagy divat pl. de lehet egyszínű is. a mell alatt húzott és onnan bővülő ruha szerintem jó lenne neked, mert nem emeli ki az erősebb csípőt. ha magassarkút nem szeretnél felvenni, egy csinosabb balerína cipő is teljesen jó!
21/L
4/5 A kérdező kommentje:
Hú =) köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha nem találok megfelelő ruhát, akkor szerintetek illik valami ehhez ( [link] ) hasonló, laza, de szép esésű felsőt felvenni? Vagy az ilyesmi sem oda való?
2011. jún. 1. 17:23
5/5 anonim válasza:
uhh, ezdurvajóó! szerintem felveheted, így nem hazudtolod meg önmagad ;) (1. válaszolo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!