Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy én lelkizek magamban ha nélküle megyek valahova? Őt meghívták egy lagziba a világ legtermészetesebb dolga hogy elmegy nélkülem. Normális ez? Nem vagyunk házasok de 9éve együtt vagyunk.
Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 13:00
1/5 anonim válasza:
bekem normális dolog,mivel én is ilyen vagyok!ha elmegy nélkülem valahová biztos gondol rám!de ha én megyek nélküle még akkor is rajta jár az eszem,pedig naponta együtt vagyunk!
szerintem normális!de miért nem hiv el a lagziba??
2/5 A kérdező kommentje:
Őt hívták! a menyasszony apjával jó havarok.Ha akarták volna hogy ott legyek nekem is szóltak volna szerintem.Én úgy vagyok vele ha nem hívnak nem megyek!
2008. aug. 3. 13:20
3/5 anonim válasza:
Ő ettől függetlenül hívhatott volna téged...
Én most megyek esküvőre, egy nem túl közeli ismerőshöz és viszem a páromat is. Megkérdeztem van e ekdve, ha nincs nem kellett volna jönnie. Legalább megkérdezhette volna hogy nincs e ekdved elmenni. Akkor udvariasan visszautasíthatod.
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem vagytok házasok de az ember ilyenkor a párjával megy, pláne, ha 9 éve együtt vagytok. (vagyis nem csak egy 1 hetes kapcsolat, így a párjának számítasz)
5/5 anonim válasza:
En 9 honap utan nem mennek nelkule lagziba, nehogy 9 ev utan...milyen kapcsolat az olyan h kulon-kulon mentek lagziba? es itt nem a bizalomrol beszelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!