Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, ha nem megyek el ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem megyek el ebbe a lagziba?

Figyelt kérdés

Barátnőmet meghívták koszorúslánynak egy falubeli esküvőre. Így aztán én is meg vagyok hívva, de semmi kedvem elmenni, mert senkit nem ismerek majd rajta és a közvetlen családján kívül, a többségükkel is csak 1-2x találkoztam (pár hónapja vagyunk együtt, a fővárosban lakom). Nem vagyok egy könnyen oldódó és ismerkedős típus, táncolni nem tudok, a hajnalig dáridózást nem élvezem. Ő valószínűleg csomó mindenkit fog ismerni, meg biztos szeretne jól szórakozni, de én most nem tudom elképzelni, hogy jól érezzem ott magam abban a helyzetben hajnalig.

Az pluszba feszélyez, hogy a hírhedt "falu népe" szemében én új vagyok, tehát lehet, hogy valakik direktbe kíváncsiak lesznek rám.

25f

2012. ápr. 27. 16:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképp el kell menned!

Ha szereted a barátnődet és úgy érzed összetartoztok menned kell, ha nem hát szakíts. Ilyen eseményekre nem megy egyedül az ember, és aztán egész este hallgathatja hogy hol van az a "helyes fiatalember" vagy hasonló

nem mellesleg ki tudja, lehet hogy ha te nem mész egy régi hódoló előlép és aztán lecsapja a kezedről a barátnődet!

28 L

2012. ápr. 29. 08:22
 22/24 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Most látom, hogy írtad náluk aludnál. Szerintem akkor sem gáz. A barátnőd biztos tudja rólad, hogy nem vagy az a nagy ereszd-el-a-hajamat típus. Így mondjuk éjfél után megkéred, hogy kísérjen haza, mert fáradt vagy, aztán vagy marad ő is, vagy vissza megy és szórakozik a többiekkel. Én vinnék könyvet a helyedben, hátha nem leszel még álmos. :)
2012. ápr. 29. 09:40
 23/24 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel: elmentem, halálra untam magam, de legalább a barátnőm értékelte az erőfeszítést.
2012. szept. 20. 16:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Bocsika! Ép most olvasom ezt a tizenegy éves témát viszont azért mégis egy valamit szeretnék hozzáfűzni.

20:26-os!

Elvárni lehet, de sajnos az előfordul, hogy az elvárásod nem mindig teljesülhet ugyanis valóban közbejöhet annak az embernek bármi pl ép dolgozik akkor, vagy kórház, vagy baleset stb ki lehet ezt magyarázni, ha valakit igazán szeretsz, csak akarni kell s ha nem lesz ott azon a bulin talán akkor sem halál bele. Lehet fordított esetben is elmenni a buliba, meg ugyanezt elvárni visszafelé de azt is meg kell értened hogy akitől elvárod hogy kísérgessen minden hova egy kissé abszurd. Nézd kedves 20:26-os! erre csak azt tudom tanácsolni neked hogy fogadd ez azt ha valaki ha valaki nemet mond mert elvégre egy saját önálló akarattal, s érzésekkel rendelkező emberről van szó. Tehát ha tényleg nem akar elmenni a buliba, akkor sajna nem kényszerítheted erre rá.

Kérdező! Ha nem akarsz elmenni, akkor nem mész el, és kész a barátnőd csak nem szegez már ezért pisztolyt a fejedhez idézőjelben biztos megértené a verziódat. Valaki azt válaszolta, hogy egy kapcsolat kötelezettségekkel is jár, de csak egy bizonyos kötelezettségekkel az is csak akkor, ha elég elkötelezett vagy a kapcsolatod iránt, akkor fontold meg azt, hogy lemondod a bulit a barátnőd kedvéért a másik meg ingyen kaja na ez utóbbinak én sem tudnék ellenállni főleg ha sütemény.

(utóválasz).

2023. nov. 14. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!