Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem megyek el ebbe a lagziba?
Barátnőmet meghívták koszorúslánynak egy falubeli esküvőre. Így aztán én is meg vagyok hívva, de semmi kedvem elmenni, mert senkit nem ismerek majd rajta és a közvetlen családján kívül, a többségükkel is csak 1-2x találkoztam (pár hónapja vagyunk együtt, a fővárosban lakom). Nem vagyok egy könnyen oldódó és ismerkedős típus, táncolni nem tudok, a hajnalig dáridózást nem élvezem. Ő valószínűleg csomó mindenkit fog ismerni, meg biztos szeretne jól szórakozni, de én most nem tudom elképzelni, hogy jól érezzem ott magam abban a helyzetben hajnalig.
Az pluszba feszélyez, hogy a hírhedt "falu népe" szemében én új vagyok, tehát lehet, hogy valakik direktbe kíváncsiak lesznek rám.
25f

Fordított helyzetben én elmentem, és végül nem lett rossz.
És én is elvárom, hogy a barátom elkísérjen. Baromi rossz lányként egyedül részt venni egy esküvőn, hát még ha elvileg barátja is van. Nem lehet kimagyarázni, szánakozni fognak rajta. Ez még akkor is így lenne, ha tényleg okkal maradnál el. A falu népe ilyen szempontból rosszabb is. Gondolj erre is, mielőtt döntesz!
Egyébként meg lehet, hogy mégis élveznéd. Ingyen kaja, pia... el lehet azért tölteni az időt. A barátnőd pedig biztos nem hagyna sokáig magadra.
27/L

Nem, nem gáz.
Miért mennél, ha biztosan tudod, hogy pocsékul érzenéd magad. Inkább az a gáz, ha annyira eltérő típusok vagytok a barátnőddel. Ha ő egy bulizós, könnyen oldódó, extrovertált típus, aki hajnalig szeret táncolni, azzal nincsen gáz, HA olyan pasit keres magának, aki hasonló hozzá. Akkor van gáz, ha totál ellentétesek, mert az nem csak itt jön ki. De ehhez semmi közöm, csak megjegyeztem, a kérdésed kapcsán.
Azt is megtehed, hogy elmégy az esküvőre, utána a lagziban kicsit megmutatod magad és szépen hazamégy, amikor elfáradsz és eleged van.
Illetve az a másik dolog, hogy attól, hogy téged most meghívtak az esküvőre, még nem kell ám azonnal se igent, se nemet mondani! Ha neked valami közebjön az utolsó utáni percben, amég akkor is le lehet mondani. Majd megeszi helyetted más a menüt. Sorry, de valami halaszthatatlan közbejött. Bármi megeshet. Normáls ember ezt azonnal megérti. Ne csinálj ebből nagy ügyet.
Ha a barátnődnek nem akarsz mismásolni, vagy nem akarod az utolsó percben lemondani az esküvői bulit, akkor mondd meg neki most, hogy te nem szeretnél ott lenni, nem vagy bulizós (ezt pár hónap után már tudnia kéne!) stb.
Merthogy úgy kéne készülnie, hogy egyedül marad az esti buliban a csajokkal és az ismerőssökkel.
A falu népe peidg nem rád lesz kíváncsi (max. 10 percig), hanem a bulira, vagy a rongyrázásra, az ifjú párra. Efelől nyugodt lehetsz. :)

és hogy fogod megismerni a rokonságát ha sosem mész el sehova,mert még nem ismered őket?
nmenj,ismerd meg őket
legalább eszel finomakat

Ha komolyan tervezel vele egyszer úgyis találkoznod kell a családjával, nem mondhatod azt mindig, hogy nem ismered őket. Másrészt talán még a te szempontodból is így szerencsésebb az első találkozás, mivel nagy valószínűséggel az ifjú pár lesz reflektor fényben és nem te. Egy családi vacsin viszont jobban rád tudnának "koncentrálni". Amúgy nem muszáj végig maradnod, ha nem érzed magad jól valószínű a barátnőd is megérti és max. elmész előbb, ami egy családi vacsin ugye szembetűnőbb lenne (hogy egyszer csak eltűnsz). Másrészt azért nem hiszem, hogy rád rontana a "falu népe", az meg természetes, hogy kíváncsiak rád, ha foglalkoznak/szeretik a barátnődet.
Én elmennék a helyedben. Mondom majd max. elmész előbb (fejfájás, akármi miatt), de legalább a szándék megvolt.

Pár órát el is lennék így, na de hajnalig???
De igazából attól kevésbé félek, hogy én nem tudok kibekkelni pár órát, hanem hogy közben ő meg többet akar szórakozni. Akkor vagy az lesz, hogy nem fog, mert én se, vagy fog, csak nélkülem.
Na, majd meglátjuk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!