2 hét múlva esküvőre megyek. Pontosabban lagziba. Mit vehetek fel, és mit nem?
Alapvetően vmi koktélruhára gondoltam, de nekem csak egy fekete van, illetve egy fehér alapon szürke csíkos. Az a baj, hogy úgy tudom mind a két szín "tilos" egy lagzin.
És azt is számításba kell vennem, hogy mi van, ha rossz idő lesz, akkor pedig nadrágkosztüm??
Én pont a hétvégén voltam, egy hosszú sötétkék, mell alatt szabott ruha volt rajtam, de olyan, amit később hétköznapra is fel lehet venni. Ékszerekkel, boleróval, cipővel tettem alkalmivá.
Azért is választottam ezt, mert nagyon egyszerű a megoldás: ha hideg van, akkor aláveszek egy harisnyát. A táskámba bekészítettem egy vékonyat és egy vastagabbat is, de végül nem volt rájuk szükség. Illetve a bolero mellett volt nálam egy hosszabb blézer. Így simán nem fáztam :) Igaz nem nagyon voltam szabadtéren, egy sátras lagzinál már más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!