Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem lesz baj, hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?

Figyelt kérdés
A párom egyik barátjának lesz az esküvője, ha lehet ezt annak nevezni. Most szombaton házasodnak. 11-kor polgári esküvő, 14 óráig van asztalfoglalás egy étteremben. Délután 2 után nincs több program. A menyasszony egy nőt sem hívott az esküvőre, még a legjobb barátnőjét sem, mert féltékeny. Csak szülők, testvérek és a vőlegény 4 barátja lesz jelen. A párommal 5 éve vagyunk együtt, 2 év múlva szeretnénk összeházasodni. Engem sem hívtak meg, ami így elég szarul jön ki szerintünk. Megnéztük tegnap a párommal, hogy mégis milyen távolság van a két helyszín között (önkormányzat és étterem), kiderült, hogy 4 km. A párom úgy gondolta, hogy busszal utazik, mivel a távolság 200 km és biztos innának is. Elgondolkoztunk rajta, hogy akkor mégis hogyan jutnának el a vőlegény barátai az étteremig, mivel gyalog elég messze lenne, a másik két autó tele lesz a közeli családdal. A vőlegény erről semmi tájékoztatást nem adott, valószínűleg azt gondolta, hogy a párom kocsival megy a távolság miatt. Arra gondoltunk, hogy engem is elvinne, csak nem vennék részt az összejövetelen, hisz hamar vége van, annyit tudok várni rá. Akkor tudna inni is, mert én vezetnék haza. Szerintetek nem gáz, hogy látják, hogy én is mentem, de nem is vagyok hivatalos? Attól nem félek, hogy behívnak, mert a menyasszony nem menne bele. Nem is szándékozom kiöltözni, én csak egyszerű sofőr lennék az adott szituációban. Amúgy a menyasszonnyal is találkoztam már, szóval nem vagyok neki sem ismeretlen. Az sem lehet kifogás, hogy nincs pénzük több embert meghívni, mert lehet rá számítani, hogy a párom ad annyit, ami bőven fedezi az ő részét, mert jól keres, és szívesen adna, ezt ők is tudják róla, hisz ismerik. A vőlegény szívesen tartott volna lagzit, de a menyasszony miatt így lett szervezve (nők nélkül). Mi erről a véleményetek? 28/F és 23/L
2012. aug. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Vasárnap költözünk az albérletünkbe, mert kezdődik az iskola. Most még itthon vagyunk, de vasárnap költözni kell, mert hétfőn kezdem a sulit, a párom meg dolgozik. Így nem tudunk szombat estére maradni, mert reggel már pakolunk az albérletbe.
2012. aug. 29. 11:56
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
én így nem mennék a párod helyében sem
2012. aug. 29. 11:58
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam még egyszer: a kérdező nem írja, hogy az esküvő faluban, vagy városban lesz-e, pedig egyáltalán nem mindegy!

Faluban a központban általában van egy vegyesbolt (élelmiszer + ami még belefér), mellette egy kocsma, esetleg egy posta, önkormányzat, és kb. ennyi a látnivaló a kirándulóknak. Ez kb. fél óra, max. egy óra, de hogy hivatalos szálláshely, hasonló lenne, minimális esély.

Városban azért van még esély arra, hogy kb. másfél-két órahosszát is el tudnak tölteni valamivel, esetleg egy normális étterem még a kocsmán kívül, talán még szállás is adódik, de nem biztos, hogy akkor is megéri úgy szervezni, hogy ott aludjanak.

Erről sokkal többet kellene tudni előzetesben!

2012. aug. 29. 12:01
 24/44 anonim ***** válasza:
95%
Na igen. Ha a párod helyében lennék akk el sem mennék így. És mindegyik srácnak ezt kéne. Akkor vagy észheztér a "kedves" ara v felköti a gatyát a vőlegény. V ha egyik sem akkor házasodnak kettesben max családdal
2012. aug. 29. 12:01
 25/44 A kérdező kommentje:
A párom a barátja miatt megy, mert ő normális, csak a nő nem. Az esküvő után nem tudom hogyan alakul a barátságuk, mert a nő már most nem engedi a közös programokat a haverokkal. Jó lenne, ha a párom barátja észhez térne, mert így tényleg papucs lesz belőle (vagyis már papucs). A barátok is mondták neki, hogy ez nincs így jól, de ő szerelmes. Hát ez van!:(
2012. aug. 29. 12:03
 26/44 A kérdező kommentje:
Városban lesz az esküvő, szóval tudnánk nézelődni. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2012. aug. 29. 12:04
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de az a gáz, hogy a barátod elmegy nélküled. Ha valaki ennyire suttyó, hogy egy párnak csak az egyik tagját hívja meg, az ne csodálkozzon azon ha a másik fél sem megy el. És ebben nem csak a menyasszony a hibás, a vőlegény ugyanúgy. Lehet védeni a vőlegényt de ő pontosan ugyanolyan mint a menyasszony ha ebbe belement.
2012. aug. 29. 12:56
 28/44 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem miért kell a menyasszonyt ócsárolni. Ha ő így akarja, hát így akarja.

Bezzeg ha menyasszony tesz fel itt kérdést, akkor mindig azt a választ kapja, hogy csináld úgy, ahogy jólesik. Ez a te nagy napod. Ne másnak akarj megfelelni és hasonlók...

Honnan tudjátok miért döntött így? Lehet, hogy rossz tapasztalatai vannak, lehet hogy vérciki nőrokonai, akiket csak így tud távoltartani?

Simán lehet normális csaj, attól, hogy valamit máshogy képzel el, mint az megszokott.

Amúgy nem értem a kérdést. Te magad írtad le a megoldást. Csináljátok úgy, ahogy már elterveztétek.

Vagy csak a menyasszonyt ócsároltatni tetted fel a kérdést?

2012. aug. 29. 13:08
 29/44 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert azt is leírja (elmagyarázom én ha már magad nem fogod fel) h azért csinálja így mert féltékenykedős. És sztem am sem normális dolog elvárni h valaki a párja nélkül menjen el. Ha a menyasszony írja ezt h ő nem hív nőket mert nehogy már más nő is legyen akkor azt is leszólom.
2012. aug. 29. 13:19
 30/44 anonim ***** válasza:
24%

Ezt ő csak feltételezi. Mert magából indul ki (gondolom).

Én másra gondolnék...

A stílusodból meg vegyél vissza kiscsibe.

2012. aug. 29. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!