Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?

Végigolvastam még egyszer: a kérdező nem írja, hogy az esküvő faluban, vagy városban lesz-e, pedig egyáltalán nem mindegy!
Faluban a központban általában van egy vegyesbolt (élelmiszer + ami még belefér), mellette egy kocsma, esetleg egy posta, önkormányzat, és kb. ennyi a látnivaló a kirándulóknak. Ez kb. fél óra, max. egy óra, de hogy hivatalos szálláshely, hasonló lenne, minimális esély.
Városban azért van még esély arra, hogy kb. másfél-két órahosszát is el tudnak tölteni valamivel, esetleg egy normális étterem még a kocsmán kívül, talán még szállás is adódik, de nem biztos, hogy akkor is megéri úgy szervezni, hogy ott aludjanak.
Erről sokkal többet kellene tudni előzetesben!

Nem értem miért kell a menyasszonyt ócsárolni. Ha ő így akarja, hát így akarja.
Bezzeg ha menyasszony tesz fel itt kérdést, akkor mindig azt a választ kapja, hogy csináld úgy, ahogy jólesik. Ez a te nagy napod. Ne másnak akarj megfelelni és hasonlók...
Honnan tudjátok miért döntött így? Lehet, hogy rossz tapasztalatai vannak, lehet hogy vérciki nőrokonai, akiket csak így tud távoltartani?
Simán lehet normális csaj, attól, hogy valamit máshogy képzel el, mint az megszokott.
Amúgy nem értem a kérdést. Te magad írtad le a megoldást. Csináljátok úgy, ahogy már elterveztétek.
Vagy csak a menyasszonyt ócsároltatni tetted fel a kérdést?

Ezt ő csak feltételezi. Mert magából indul ki (gondolom).
Én másra gondolnék...
A stílusodból meg vegyél vissza kiscsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!