Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem lesz baj, hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?

Figyelt kérdés
A párom egyik barátjának lesz az esküvője, ha lehet ezt annak nevezni. Most szombaton házasodnak. 11-kor polgári esküvő, 14 óráig van asztalfoglalás egy étteremben. Délután 2 után nincs több program. A menyasszony egy nőt sem hívott az esküvőre, még a legjobb barátnőjét sem, mert féltékeny. Csak szülők, testvérek és a vőlegény 4 barátja lesz jelen. A párommal 5 éve vagyunk együtt, 2 év múlva szeretnénk összeházasodni. Engem sem hívtak meg, ami így elég szarul jön ki szerintünk. Megnéztük tegnap a párommal, hogy mégis milyen távolság van a két helyszín között (önkormányzat és étterem), kiderült, hogy 4 km. A párom úgy gondolta, hogy busszal utazik, mivel a távolság 200 km és biztos innának is. Elgondolkoztunk rajta, hogy akkor mégis hogyan jutnának el a vőlegény barátai az étteremig, mivel gyalog elég messze lenne, a másik két autó tele lesz a közeli családdal. A vőlegény erről semmi tájékoztatást nem adott, valószínűleg azt gondolta, hogy a párom kocsival megy a távolság miatt. Arra gondoltunk, hogy engem is elvinne, csak nem vennék részt az összejövetelen, hisz hamar vége van, annyit tudok várni rá. Akkor tudna inni is, mert én vezetnék haza. Szerintetek nem gáz, hogy látják, hogy én is mentem, de nem is vagyok hivatalos? Attól nem félek, hogy behívnak, mert a menyasszony nem menne bele. Nem is szándékozom kiöltözni, én csak egyszerű sofőr lennék az adott szituációban. Amúgy a menyasszonnyal is találkoztam már, szóval nem vagyok neki sem ismeretlen. Az sem lehet kifogás, hogy nincs pénzük több embert meghívni, mert lehet rá számítani, hogy a párom ad annyit, ami bőven fedezi az ő részét, mert jól keres, és szívesen adna, ezt ők is tudják róla, hisz ismerik. A vőlegény szívesen tartott volna lagzit, de a menyasszony miatt így lett szervezve (nők nélkül). Mi erről a véleményetek? 28/F és 23/L
2012. aug. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak annyi a véleményem,hogy ez a házasság sem fog sokáig tartani....
2012. aug. 29. 14:52
 32/44 anonim ***** válasza:
93%
Pont szó szerint akartam ideírni, amit az előttem szóló tett :)
2012. aug. 29. 15:26
 33/44 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak mész mint sofőr az szerintem nem gáz, csak kirakod, átviszed ha vége, aztán haza az étteremből. Ha meg látnak, akkor az inkább nekik ciki, hogy nem szervezték meg normálisan ennek a pár vendégnek, nem lett volna nagy feladat.
2012. aug. 29. 16:01
 34/44 A kérdező kommentje:
A féltékenykedés nem feltételezés, több alkalommal bizonyította, hogy nem bír nők között lenni, ha ott a pasi is. Ha szeretnének a fiúk pár napot együtt tölteni (csak pasik), akkor másnap már telefonál, hogy menjen haza. Legénybúcsút is megtiltotta... Ő kérte meg amúgy a pasi kezét, a pasi nem akarta még megkérni. :)
2012. aug. 29. 16:38
 35/44 anonim ***** válasza:
96%
Akkor az esküvő is csak azért van mert a srác nem mert nemet mondani XD Szánalmas. Mondom én még húznám is az agyát :D Jól kiöltözni és még ki is szállni köszönni XD Aztán elhajtanék.... amint abba tudom hagyni a röhögést XD
2012. aug. 29. 16:41
 36/44 anonim ***** válasza:
95%
Ez a menyasszony valami iszonyatosan durván gazdag nő lehet. Más magyarázat nincs.
2012. aug. 29. 17:26
 37/44 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gazdag, csak a férfi szerelmes...
2012. aug. 29. 17:32
 38/44 anonim ***** válasza:
95%
Ismertem én is ilyen csávót. A nője egy ronda, egyáltalán nem gazdag pi.csa volt aki úgy ugráltatta ahogy akarta. Megszabta mikor hova mehet, kivel találkozhat... stb. Szóval papucsot csinált belőle. A srác csupa szerelmes volt és hiába mondtuk h hajtsa el a csajt. Nem mert ő szereti. Aztán nemrég megtudtam h dobta őt a csaj. Szerencséjére
2012. aug. 29. 17:34
 39/44 anonim ***** válasza:
93%

Én simán elmennék így, egyáltalán nem gáz. Az egyik előttem szóló írta, hogy ahhoz semmi közük, hogy ti utána mit csináltok, városnéztek vagy ilyesmi. Elkíséred őt, és amíg lemegy a szertartás és az ebéd, addig olvasol, zenét hallgatsz, utána meg mehettek kirándulni. Senkinek semmi kivetnivalója nem lehet ezellen. :)

Egyébként meg őszintén sajnálom a vőlegényt.. Bár ha van ennyire hülye..na mindegy.

2012. aug. 29. 18:04
 40/44 anonim ***** válasza:
93%

Ez vicces.

Kár nekik megházasodni, rövid lesz az tuti.

A férfi amúgy dolgozni járhat? Vagy boltba? Lehet, hogy csadort is kap :D Csóri papucs.

2012. aug. 29. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!