Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek milyen cipőtök volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen cipőtök volt az esküvőn? Csak nekem tűnt fel, hogy színte lehetetlen kényelmes és elegáns cipőt találni?

Figyelt kérdés

Vagy 2 hónapig keresgéltem cipőt, mert egybetalpút akartam, de nem parafát, ne legyen túl magas, ne legyen túl keskeny, legyen elegáns és nagyon kényelmes. Hát persze nem sikerült, végül vettem egy tök egyszerű fehér szandált, aminek parafa talpa van:( Nem tudom mit kezdjek vele, be kéne festeni valahogy, nem értek hozzá. EL vagyok keseredve, mert úgy el tudom képzelni, hogy milyen cipő kellett volna és egyszerűen nem találtam(meg persze normális árak között)

Azt sem akartam megcsinálni, hogy majd ha nem bírom átveszem, mert akkor összekoszolom a ruhát nagyon, meg akkor nagyon picike lennék, ígyis kisebb vagyok az átlagbál(160 centi)

Neketek milyen cipőtök volt? nem fájt a lábatok sima magassarkúban? Nagyon gáz egy olyan szandál amit én vettem? Be tudom valahogy festeni a talpát?

2012. júl. 11. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egy 6 centis éktalpú balerinám van, ekrü, fehér, bőr és szatén. imádom. kényelmes, deichmannban vettem, igaz télen és akciós volt, de a párom cipőjével együtt 6500 ft volt.
2012. júl. 11. 08:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Deichman kimondottan jó ötlet, ott elég nagy a választék, és nem is túl drága.
2012. júl. 11. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod befesteni.

Ne tedd függővé az esküvőd sikerét, örömét attól, hogy találsz-e olyan cipőt amilyet akartál. Nem lenne jó arra emlékezni évtizedek múlva, milyen dolog miatt rontottad el életetek egyik legboldogabb napját.

Én két cipőt vettem, a szertartás után már senki nem azt nézi rajtad, és magassarkúban is vannak kényelmesek.

2012. júl. 11. 08:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lesz egy cipőm a szertartásra és egy a lagziba. (az utóbbi egy piros topánka lesz)
2012. júl. 11. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is a Deichmann-ban vettem, sima egyszerű fehér balerina (mert a 187 cm-hez nem akartam még magassarkút is).

Szintén itt vettem a menyecskeruhához egy piros minimális sarkú szandit.

A kettő együtt kb 10.000 Ft volt. Ott nézz szét,hátha te is meglelsz vmi neked tetszőt!

2012. júl. 11. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem ciki. Ne fesd be a talpát! Senki sem fogja a lábadat nézni a ruhád alatt, és ha igen? Az a lényeg, hogy te jól érzed magad benne.

Mennyi időd van még az esküvőig? Rákereshetsz a neten is a csomagküldők szolgáltatásaira. Van, amelyik két nap alatt kiszállít.

2012. júl. 11. 17:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért ne festhetném be a talpát?
2012. júl. 11. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én épp ma csináltam az én barna talpúmból zöldet, szóval be lehet :)
2012. júl. 11. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!