Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet velem van a baj, de én nem tudom, hogy egy esküvőt miért kell 8-10-12 hónappal a nagy nap előtt elkezdeni szervezni?
Figyelt kérdés
Minden rosszindulat nélkül, pusztán kíváncsiságból és nem értésből kérdezem.
Ugyanis mindenhol azt hallom/olvasom, hogy ilyen hamar szervezik az esküvőt. Miért?
2012. júl. 4. 10:13
31/32 anonim válasza:
mert csucs szezonban a legjobb helyek ki vannak bookolva, almaid ruhajat epp mas mar kikolcsonozte abban az idopontban. Ha tutira akarsz menni akkor el kell kezdened szervezni idoben. Ha csak ket tanus eskovot akarsz akkor nem kell agyonszerevzned magad. De eskuvod remelhetoleg csak egyszer lesz, es hidd el megeri.
32/32 anonim válasza:
hozzateszem en kulfoldon lakom, es itt igy mukodik. Mi 10 honappal kezdtuk elotte szervezni es sok etterem ki volt mar bookolva. A ruhamat 3 honappal az eskuvo elott kezdtem intezni, es volt olyan ruha szalon amelyik mar nem tudta vallalni. Itt sajnso venni kell a mennyasszonyi ruhakat nincs kolcsonzes, es extrat kellett fizetnem surgos szallitasert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!