Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idővel kell előbb elkezdeni szervezni a lagzit?
mi 2 hónapig szerveztük....
minden klappolt...
Nálunk 180 személy lesz....ezért is kérdezem....a meghívókat is saját kezüleg készítjük a párommal,a termet is mi fogjuk a családdal és a barátokkal díszíteni.
Nálunk ez falusi szokás....
Nővéremék tavasszal jelentették be h. terhes, augusztusban volt a lagzi(nem sikerült túl jól,de inkább a vőlegény szervezkedése miatt nem).
Szerintem tervezgetni már elkezdhetsz+pénzgyűjtögetés.Maga a szervezés szerintem pár hónap.Ez függ, h. a pap hogyan ér rá+a házasságkötő,zenészek, kaja,hely stb.De le is foglalhatjátok, ha tuti a dolog.
Jöhet az OFF, de hidd el, a legnagyobb jóindulat mellett mondom, hogy nem az a boldog évek
záloga, hogy az esküvőre egy vagyont költs és egy évig szervezd! A pénz majd jó lesz a későbbi évekre, vagy egy nagy nászútra, ami Rólatok szól és Értetek van. Arra meg, hogy egy kellemes, hangulatos vacsorát adjatok a barátoknak, rokonoknak egy olyan helyen, olyan ruhában és olyan keretek között, ami a Ti közös elképzelésetek, bőven elég két hónap. Szerintem most csak tedd bele magad a készülődés varázsába, járj nyitott szemmel, érdeklődj, de konkretizálni még ráérsz a nyár eleje felé. És persze előre is sok boldogságot kívánok!
Már 6 éve vagyunk együtt.
Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!