Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell az esküvőt elkezdeni szervezni?
sziasztok!
Mikor szokták elkezdeni az esküvői készülődést,gondolok most a hely foglalásra,vőfélyt fogadni,menyaszonyi ruhát választani,anyakönyvvezetőhöz menni?Az én városomba elég zsufoltan vannak az esküvők,és nem akarok semmit az utolsó percre hagyni.
ha a csúcs szzonban (májustol-szeptemberig) akarjátok akkor elötte év decemberben válaszátok ki a helyet és az idöpontot. ha pontban akkor és ott akarjátok akkor január végéig menjetek el az étterembe és foglaljátok le. 6 hónappal az esküvö elött lehet a házaságkötö terembe menni. ha zsúfolt városban laktok (pl székesfehérvár) akkor ha jó órát akartok (nem reggel és nem este és nem pénteken) akkor pontban 6 hónappal elöttei napon menjetek oda 8-ra a hivatalba. (pl fehérváron egy juniusi szombatra elötte 6 honappal pontben már reggel jópáran várakoznak bejelentkezésre.)
aztán a ruhát érdemes akkor a januári esküvökiállításokra kimenni (helyi vagy a pestire) és ott megnézni öket, és árak után érdeklödni.érdemes mikor az idöpont fix akkor még a vöfélynek és a zenésznek is szolni. szóval a lényeg hogy januárban le kell a helyet foglalni.
Szia! Mint előttem már írták, érdemes hónapokkal előtte elkezdeni megszervezni. Mi április 1-én :) találtuk ki, hogy esküvő legyen, és most szombaton lesz megtartva. Igaz nem lesz lakodalom, csak egy 30 fős ebéd, tehát semmi extrára nem kell gondolni. Elég sok az elintézni való, de nem halok bele. Ruhát pl 3 nap alatt találtam, pedig nem egyszerű az esetem, kismama vagyok.
Szóval egy lakodalmas esküvőhöz hónapokra van szükség, mire minden elrendeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!