Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet velem van a baj, de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet velem van a baj, de én nem tudom, hogy egy esküvőt miért kell 8-10-12 hónappal a nagy nap előtt elkezdeni szervezni?

Figyelt kérdés

Minden rosszindulat nélkül, pusztán kíváncsiságból és nem értésből kérdezem.

Ugyanis mindenhol azt hallom/olvasom, hogy ilyen hamar szervezik az esküvőt. Miért?

2012. júl. 4. 10:13
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Én pedig itt állok 2 hónappal az esküvő előtt és már nincs mit szerveznem. Pedig csak hétfőn kezdtem.
2012. júl. 4. 16:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi az esküvő előtt 3 hónappal kezdtük a szervezést, és nagyjából már kész is vagyok (még egy hónap van hátra), már csak a vendégek szállását kell megoldani barátoknál + próbasmink, -frizura, gyűrűgravírozás
2012. júl. 4. 18:39
 23/32 anonim ***** válasza:
Decemberben volt a lánykérés,most júliusban lesz az eksüvő.Ha összeszámolom körülbelül egy hónap alatt megszerveztük.Január első hetében lefoglaltuk a helyeket,időpontot,papot,a ruhámat is azonnal megtaláltam és megvettem.A vendéglista is kézenfekvő volt,mivel csak a szűk család lesz ott,40 fő.A meghívókat is már megrendeltük netről, két nap alatt meg volt.Aztán befejeztük a szervezést,mert dolgoztunk,nem volt rá időnk és energiánk.Most pár hete kezdtünk újra foglalkozni az esküvővel,megcsináltuk a próbákat,megvettük a vőlegény ruháit,a kiegészítőket és most, pár héttel az esküvő előtt már nincs mit csinálni,mint várni.Nem volt esküvőszervezőnk.
2012. júl. 4. 18:51
 24/32 anonim ***** válasza:
68%

én elmondom, hogy mit lehet.

nekünk nagy fős (130fő) esküvőnk lesz, de ezt minél olcsóbban kell kihoznom.

Nem kevés időbe telik bele, mire minden megtalálod a legolcsóbbat, a legjobb ajánlatot. Gyakran heteket kell várni egy egy szolgáltató válaszára, össze kell hasonlítani az árakat, stb...

Ráadásul rengeteg helyen van kedvezmény, ha ennyi idővel előre foglalsz.

2012. júl. 4. 20:48
 25/32 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk most lesz 21-én, és már decemberben lefoglaltuk az éttermet, a fotóst, januárban a vőfélyt. A fotós és az étterem is tavalyi árral dolgozik, azért pl ezekkel nem keveset lehet spórolni! Virágost áprilisban szerettem volna,de ahol én szerettem volna, az már áprilisban foglalt volt erre az időpontra.Az étteremben már akkor nem igazán volt szabad hely nyárra!! A másik pedig, hogy én is inkább apránként szervezek mindent, minthogy sitty-sutty "lezavarjak" mindent. Egyébként is idő kell sok mindenhez, pl kb 2-3 hét mire elkészültek a meghívók, mire kész lett a párom öltönye, mire találtam magamnak egy megfelelő cipőt (42-es méretben nem egyszerű, pláne nem laposat fehérben :) ). Szóval, szerintem fél év minimum kell a szervezéssel. Én nem bánom, hogy ennyivel előtte elkezdtük.
2012. júl. 4. 23:21
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
miért lett 54%os a válaszom???? :O
2012. júl. 5. 09:38
 27/32 anonim ***** válasza:
55%
Azért mert nem akarnak kapkodni,és mindenből a legjobbat akarják. Nekünk jövő augusztusban lesz és már szinte minden le van foglalva,én tökéletes esküvőt akarok. És nekem sincs ezzel semmi dolgom le van foglalva és kész,majd jövőre intézzük a többit!
2012. júl. 5. 10:41
 28/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem azért kezdik ilyen hamar, mert élvezik :) Egyébként vannak olyan szolgáltatók, akik hamar elkelnek az esküvői szezonra (pl. fotós), azokat tényleg érdemes mihamarabb lefoglalni, az apróságok ráérnek persze.
2012. júl. 5. 17:02
 29/32 anonim ***** válasza:
Mi azért kezdtük el hamar szervezni, mert az étterem, ahol tartjuk nagyon olcsó, de nagyon jó, ezért a környékről rengetegen akarják ott tartani a lakodalmat. A papunk tudtuk nagyon jól, hogy sohasem ér rá, félév alatt alig tudtuk összehozni a hat jegyesoktatást. A zenészt szintén hamar le kellett foglalni mert ő is viszonylag olcsón, de jól dolgozik, akárcsak a fotósunk. A ruhámat például azért vettem meg tavaly ősszel, mert felénk ősszel árusítanak ki a szalonok, és az idei kölcsönzési ár feléért megkaptam a ruhámat. A virágosnak, fodrásznak, kozmetikusnak azért szóltam már tavaly, hogy ha lehet, akkor ne akkor menjenek el nyaralni, mert ők is viszonylag olcsók, ügyesek és már ismernek, tehát nem kell magyarázkodnom nekik, ha ragaszkodok például egy olyan csokorhoz, ami mások szerint őrültség, de nekem az az álmom. Én is meg tudnám szervezni egy hét alatt, de akkor pár százezerrel biztos, hogy többe került volna az egész.
2012. júl. 5. 18:54
 30/32 anonim ***** válasza:
mi is jelentős kedvezményeket kaptunk, hogy egy évvel előre foglaltunk. Pénzből is sokkal jobban kijöttünk, mert havonta annyit fordítottunk rá amennyit nélkülözni tudtunk.
2012. júl. 8. 07:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!