Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez most nagyon gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Szval 2 hónap és esküvő, és nagyon várom, meg kivncsi vagyok mi lesz, és szeretnék már ott lenni szval kicsit izgulok. Már mindent megcsináltunk (kaja, pia kivéve, de ez még ráér) és hát....héha úgy érzem mintha nem is lenne esküvő, mert most nincs mit csinálni, és elfog egy érzés, de jo lenne már ha tul lennénk rajta és már benne lennénk a babaprojektbe. Annyira rossz érzés. Más is akar ennyire kisbabát, küzd más hasonló gondokkal vagy csak nekem nincs mit csinálnom?

2012. jún. 23. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz, de szerintem próbáld meg jobban átélni a jelent. ezt, ami most történik veled, hiszen most fog életed egyik legszebb napja lezajlani, most lesz az esküvőd. ez egyszer fog megtörténni az életedben. (jó esetben)
2012. jún. 23. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Irigyellek, hogy ez a legfőbb gondod.
2012. jún. 23. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pont így vagyok vele. Esküvő után rögtön babaprojekt, már nagyon várom! De először próbálom az esküvőt kiélvezni.. :) Szóval kérdésedre a válasz: nem gáz!
2012. jún. 23. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kedves második válaszoló: nem ez a legnagyobb gondom elhiheted, most csak egy kis szeletet löktem ki kérdésként, de mindegy!

2012. jún. 23. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!