Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, ha nem állom a szállást?
itt szinte mindenki azt mondja, hogy illik állni a szállását a vendégeknek.
Hát én nem tudom, de ha mi mentünk eddig messzebbre esküvőre, vagy anyum nem ivott semmit, vagy rokonoknál aludtunk, de sosem vártuk el, hogy az Ifjú Pár fizesse a szállásunkat...
Most én is szervezem nagyba a lagzinkat, említettem is anyáméknak h hol fognak aludni? az volt a reakció, hogy azt mindenki oldja meg magának.
Igazából kedvem sincsen ennyi embernek szállást fizetni. Akit lehet, azt természetesen elszállásoljuk, nálunk, mamáméknál, pároméknál és az ő nagyszüleinél.
Ti tényleg el sem jönnétek, ha nem fizetnénk ki a szállást? Mert olvastam már olyat is, hogy hogy képzeli a pár, meg hogy így is benzin, ruha, ajándék, meg nem képzelik, hogy még ezt is... hát én úgy gondolom, hogy cserébe kapnak egy finom vacsit, és mi nem azért hívjuk, hogy legyen ajándék, hanem, hogy velünk legyenek. Akkor ők se a szállásért jöjjenek...
Plusz kapásból két napot kellene ugye fizetni, mert nem fognak reggel 9kor felkelni hogy időben elhagyják a szobát...
Pécs mellett egy kisváros. mint írtam 6000/FŐ lenne az itteni kis szállodácskában.. és nincs más a városba...
mindegy majd megoldjuk/megoldják valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!