Hol találhatok szállást karácsony estére?
Figyelt kérdés
Egyetlen éjszakát szeretnénk tölteni 24-én egy szállodában, 20.000 körül gondoltuk a szállást/2 fő, és üdülési csekkel szeretnénk fizetni. Kelet-Magyarországon keresgélünk szállást, mert 25-én megyünk Miskolcra párom szüleihez, ott leszünk néhány napig, szóval a karácsony estét nem szeretnénk Miskolcon tölteni, miskolci szállást nem keresünk. Lehetőleg városban, vagy közel egy nagyobb városhoz legyen, kocsival megyünk. Küldjetek linket pls! Köszi!2009. dec. 7. 15:09
1/12 anonim válasza:
Hát mivel 7ike van, örülj neki, ha találsz egyáltalán szabad helyet valahol karácsonyra.
Linket nem tudok küldeni bocsi, de nézz körül az MNUA oldalán.
2/12 anonim válasza:
Jé, én azt hittem, hogy karácsonykor mindenki otthon van, miért mennek pont szenteste szállodába az emberek?? (hacsak nem épp nyaralnak). Tényleg karácsonykor teltházak vannak a szállodákban? Most megleptetek.
3/12 anonim válasza:
Mégis melyik város közelében gondolod?
4/12 A kérdező kommentje:
Mi azért megyünk párommal karácsonykor szállodába, mert kettesben szeretnénk tölteni az ünnepeket, szüleimmel nem egy élmény, mondhatni kínzás, veszekedés, párom szüleivel nem tudunk, és a lakásunk meg egyenlőre nem lakható.
2009. dec. 7. 15:19
5/12 A kérdező kommentje:
Mindegy, Eger, Szolnok, Keszthely, nemtom...
2009. dec. 7. 15:20
6/12 anonim válasza:
Tehát Miskolctapolca nem megfelelő eszerint,,,Azért kérdeztem,hogy melyik városra gondolsz,,mert mi M.tapolcára szoktunk menni a párommal,,szintén 1-2napra,,,ott rengeteg olcsó vendégház van,,én megértelek jó kicsit elszabadulni és csak egymásra figyelni.
7/12 anonim válasza:
és még annyit,,hogy nézz szét a szállásinfón,,,biztos találsz még szabad szállást,,,
8/12 anonim válasza:
Ja, én nem Rátok értettem, hogy miért akartok szállodába menni, hanem arra, hogy én azt hittem, ilyenkor lehet szállást kapni, mert mindenki otthon marad, aki csak tud...
Budapest is érdekel?
9/12 anonim válasza:
pl.Gyula, Békéscsaba...ezek Békés megyében vannak
szép helyek vannak ott:P
10/12 anonim válasza:
Egerben rengeteg panzió van nézz körül a neten,mi a kolleganőimmel voltunk ott Gyönyörű város!!!
Mi is a neten néztünk szállást,szánj rá időt és keresgélj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!