Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatok szállást...

Hol találhatok szállást karácsony estére?

Figyelt kérdés
Egyetlen éjszakát szeretnénk tölteni 24-én egy szállodában, 20.000 körül gondoltuk a szállást/2 fő, és üdülési csekkel szeretnénk fizetni. Kelet-Magyarországon keresgélünk szállást, mert 25-én megyünk Miskolcra párom szüleihez, ott leszünk néhány napig, szóval a karácsony estét nem szeretnénk Miskolcon tölteni, miskolci szállást nem keresünk. Lehetőleg városban, vagy közel egy nagyobb városhoz legyen, kocsival megyünk. Küldjetek linket pls! Köszi!
2009. dec. 7. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Hát mivel 7ike van, örülj neki, ha találsz egyáltalán szabad helyet valahol karácsonyra.

Linket nem tudok küldeni bocsi, de nézz körül az MNUA oldalán.

2009. dec. 7. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Jé, én azt hittem, hogy karácsonykor mindenki otthon van, miért mennek pont szenteste szállodába az emberek?? (hacsak nem épp nyaralnak). Tényleg karácsonykor teltházak vannak a szállodákban? Most megleptetek.
2009. dec. 7. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mégis melyik város közelében gondolod?
2009. dec. 7. 15:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi azért megyünk párommal karácsonykor szállodába, mert kettesben szeretnénk tölteni az ünnepeket, szüleimmel nem egy élmény, mondhatni kínzás, veszekedés, párom szüleivel nem tudunk, és a lakásunk meg egyenlőre nem lakható.
2009. dec. 7. 15:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Mindegy, Eger, Szolnok, Keszthely, nemtom...
2009. dec. 7. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát Miskolctapolca nem megfelelő eszerint,,,Azért kérdeztem,hogy melyik városra gondolsz,,mert mi M.tapolcára szoktunk menni a párommal,,szintén 1-2napra,,,ott rengeteg olcsó vendégház van,,én megértelek jó kicsit elszabadulni és csak egymásra figyelni.
2009. dec. 7. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
és még annyit,,hogy nézz szét a szállásinfón,,,biztos találsz még szabad szállást,,,
2009. dec. 7. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én nem Rátok értettem, hogy miért akartok szállodába menni, hanem arra, hogy én azt hittem, ilyenkor lehet szállást kapni, mert mindenki otthon marad, aki csak tud...

Budapest is érdekel?

2009. dec. 7. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

pl.Gyula, Békéscsaba...ezek Békés megyében vannak

szép helyek vannak ott:P

2009. dec. 7. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egerben rengeteg panzió van nézz körül a neten,mi a kolleganőimmel voltunk ott Gyönyörű város!!!

Mi is a neten néztünk szállást,szánj rá időt és keresgélj!!

2009. dec. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!