Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Furcsa, ha én úgy gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa, ha én úgy gondolom, hogy hazasság előtt nem költözünk össze?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 16:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
93%
Hát gyerekek, én 3 évig voltam együtt a párommal úgy hogy nem laktunk együtt, azt hittem kívülről belülről ismerem, de azt az idegen szokásokat amit csak összeköltözés után láttam nehéz volt megszokni, de már sikerül 2 éve. Együtt alvásnál nem lehet megismerni a másikat, mert akkor mindig rend van, meg szép minden ráadásul nem kell a másikra se főzni se mosni...nem ugyanaz, az nagyon naív és nem volt igazi kapcsolata vagy nem lakott együtt soha senkivel így aki azt írja együtt alvásnál is meg lehet ismerni az embert
2012. jún. 10. 18:07
 22/42 anonim ***** válasza:
83%
Igen, furcsa.
2012. jún. 10. 18:47
 23/42 anonim ***** válasza:
60%
Én totál egyetértek veled kérdező. Manapság mindent csinálnak az emberek egy párkapcsolatban ami a házasságon belülre való. Csak egy példa: Elvileg mindent (szex, együtt lakás stb) CSAK kipróbálnak, hogy megy e, aztán megnézheted az eredményét. Mennyi csalódás és felesleges seb. Na és vajon azok akik kiállják a "próba időszakot" és együtt maradnak boldogok? HA ez az elmélet igaz lenne, akkor válás EGYÁLTALÁN nem lenne manapság, mert csak olyanok házasodnának, akik tökéletesek egymásnak. Viszont nézd meg az idősebbeket, akik nem "próbálgatták egymást", közülük rengetek a mai napig együtt van. Ennyit a kipróbálásról. Nehogy már a házasság csak egy papír legyen... Annál az sokkal több.
2012. jún. 10. 18:51
 24/42 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem furcsa. Én sem fogok összeköltözni a barátommal házasság előtt. Régen sem laktak együtt az emberek házasság előtt, mégis kevesebb válás volt mint napjainkban. Szerintem pont hogy ez lenne a normális, hogy csak házasság után költöznek össze a párok.

20/L

2012. jún. 10. 19:31
 25/42 anonim ***** válasza:
78%
Régen nem lehetett válni,mert szégyen volt.Nem lehetett gyereket szülni házasság nélkül,mert azt már zabigyereknek hívták és szégyen volt.Ma már szerencsére nincs ilyen.Nem kényszerítenek bele egy házasságba azért,hogy szeretkezhessenek a párok,hogy együtt élhessenek.Nem garancia az együttélés semmire,de anélkül házasodni olyan,mint bekötött szemmel vezetni és bízni benne,hogy nem megyek neki semminek.Az együttélés után is lehet válni,vagyis neki mehetek egy fának akkor is,ha nyitva van a szemem,de kisebb a valószínűsége.
2012. jún. 10. 19:53
 26/42 anonim ***** válasza:
73%
szerintem furcsa. Pl a legjobb barátnőmmel egy szobában voltunk egy hétig (már 5 éve ismerem nagyon) és rájöttünk,hogy csomó mindent totál félreismertük egymást. Pedig csak egy hét volt,és a barátnőm :D
2012. jún. 10. 20:03
 27/42 anonim ***** válasza:
73%

Bátor, vakmerő.

Nagyon jól leírták már a második oldalon a különbséget.

Azok mellett még ha együtt alvás időszaka alatt is van másikra főzés, közös bevásárlás, takarítás...Az igazi arca az embernek mindenféleképpen az otthonában derül ki. És itt nem az együtt élésről, vagy együtt alvásról van szó, hanem a "saját otthonomban vagyok" érzésről. Mert együtt alváskor meg lehet ismerni a másikat, hogy mennyire nyűgös ébredéskor, talán az is kiderül, hogy szétszórja a ruháit, az is, hogy nem hajtja le a wc-deszkát, de az, hogy ha ezek miatt szólva van neki, azt hogyan reagálja le, vagy hogy ezeket hogyan tűri a másik fél, az igazából, csak az ember saját otthonában derül ki.

Akarva-akaratlanul is, ha valaki nem otthon van, akkor valamennyire "meghunyászkodik".

2012. jún. 10. 21:10
 28/42 anonim ***** válasza:
60%
Nincs olyan, akinek ne volna rossz szokása. Nem fogsz olyat találni akivel ne volna "nehéz" együtt élni. De ha szereted, akkor felvállalod. Akik házasság nélkül élnek együtt, nem mernek elköteleződni.Egyébként sem lehet évtizedek távlatát előre kipróbálni...
2012. jún. 10. 21:19
 29/42 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen kérdéseknél mindig érdekelt,hogy a kérdezőt meg lehet győzni?
2012. jún. 10. 21:21
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, vagy majd az idő eldönti.
2012. jún. 10. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!