Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Ti mit szólnátok, ha leendő férjetek egy "kulcskarikával" kérné meg a kezetek?
Az idézőjel természetesen azért van, mert a kulcskarika irónia. Én ezalatt hamis gyűrűre gondolok (tehát csak színezett arany, műanyag gyűrű és társai). Számítana nektek, hogy mivel kéri meg a kezetek? 100%-ig elméleti kérdés, kérlek ne nézzetek hülyének. Mondjuk, gondolom, már megtörtént.:))
És mit szólnátok, ha a kulcsos kulcskarikával kérné meg a kezetek? :D
Csupán kíváncsi vagyok. :))
Tőlem még tényleges kulcskarikával is megkérheti. :) Komolyan mondom. :D Vagy ilyen majálisokon árult 300 ft-os műagyaggyűrűvel, nekem aztán mindegy.
De egyébként annak ellenére, hogy fémallergiám van (csak az aranyat bírom), valami olcsó megoldást fogunk keresni. Nézegetettem, vannak sebészeti acélból készült gyűrűk pár ezer forintért (3-4ért és irtó szépek!) és az elvileg engem sem ütne ki. Aranyra nem fogunk költeni, feleslegesnek tartom.
Egy ilyet megnéznék csak úgy. :) De komolyan. :D
Én amúgy nem tudom, mit reagálnék. Lehet, kicsit megsértődnék, de ha szép, akkor is tőle kaptam, és szerintem igent mondanék. Bár ez kissé messze áll még tőlem, hiszen 14 éves vagyok, barátom sem volt még. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!