Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, hogy nincs mulatság, csak vacsora?
Párommal sosem voltunk bulizós típusok, nem szeretünk táncolni sem. Arra gondoltunk, hogy a polgári és templomi szertartás után csak egy vacsora lenne levessel, főétellel és tortával, sütikkel.
Ti eljönnétek ilyen esetben? (A legtávolabbi vendégek 130, illetve 75 km-ről jönnek, a többiek 20 km-es körzetben laknak.)
Akkor legyen inkább ebéd!
Én nem örülnék annyira ilyen helyzetben egy vacsorának. Este nehezebb a hazajutás, évszaktól függően sötét is lehet. Inkább ebéd. Így ha valaki még maradni akar beszélgetni, órákig együtt lehettek még utána. Akár közösen csavaroghattok is bárhol a társaság egy részével, akik tovább maradnak, persze ekkor már nem menyasszonyi ruhában.
Belefér egy kis kirándulás is, elmehettek egy koncertre este, hajókázni, ha olyan helyen tartjátok a lagzit.
Szívesebben mennék egy ilyenre, mint bármilyen "hagyományos" esküvőre. :) Azokon mindig feszengek, mert nincs párom, és táncolni sem tudok/szeretek, emellett nem szeretek úgy kiöltözni sem, és nincs annyi pénzem sem, amennyit illene ilyenkor adni...
A lényeg a lényeg, hogy nagyon jó lenne egy ilyen esküvőn részt venni, szerintem szuper, hogy így találtátok ki. :) Ha lesz nekem esküvőm, tuti ilyesmi lesz. :)
26/L
Természetesen elmennék ilyen esküvői vacsorára is. Minden legyen úgy, ahogy ti akarjátok! De tényleg lehet, hogy jobb lenne egy ebéd és akkor tovább is lehet maradni, de ez már részletkérdés az esetetekben.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!