Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, hogy nincs mulatság, csak vacsora?

Figyelt kérdés

Párommal sosem voltunk bulizós típusok, nem szeretünk táncolni sem. Arra gondoltunk, hogy a polgári és templomi szertartás után csak egy vacsora lenne levessel, főétellel és tortával, sütikkel.

Ti eljönnétek ilyen esetben? (A legtávolabbi vendégek 130, illetve 75 km-ről jönnek, a többiek 20 km-es körzetben laknak.)

2012. márc. 5. 11:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen! Nem szeretem az erőltetett mulatozást, egy jó beszélgetés kellemes zene és ízletes ételek mellett viszont annál jobb! :)
2012. márc. 5. 11:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán elmennék, néha ezek a az összejövetelek a legjobbak, ahol nincs tánc meg erőltetett mulatozás, hanem háttérbe szól egy nyugodtabb zene közben a család, rokonság, barátok esznek isznak beszélgetnek és jól érzik magukat.
2012. márc. 5. 11:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék. Mellesleg nekem is csak egy kis állófogadás volt. Mindenki nagyon jól érezte magát. Pont ez volt a különleges az egészben.
2012. márc. 5. 11:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A miénk is ilyen lesz.Nem tart majd reggelig,nem lesz átöltözés éjfélkor,meg menyasszony tánc.Lesz zene,ha valaki szeretne táncolni,táncolhat,de mi nem tervezünk semmi ilyesmit.Lesznek finom ételek,beszélgetés és kész.A polgári szertartás a helyszínen lesz a templomi pedig előtte egy köeli templomban.Biztos,hogy mindenki eljön,aki hívtunk,mert értünk jönnek,nem a tánc miatt.
2012. márc. 5. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ilyesmit tervezünk, de csak a szűk családdal. Szívesen el is mennék. Szóval szerintem jó ötlet.
2012. márc. 5. 12:17
 6/17 anonim ***** válasza:
35%

Akkor legyen inkább ebéd!

Én nem örülnék annyira ilyen helyzetben egy vacsorának. Este nehezebb a hazajutás, évszaktól függően sötét is lehet. Inkább ebéd. Így ha valaki még maradni akar beszélgetni, órákig együtt lehettek még utána. Akár közösen csavaroghattok is bárhol a társaság egy részével, akik tovább maradnak, persze ekkor már nem menyasszonyi ruhában.

Belefér egy kis kirándulás is, elmehettek egy koncertre este, hajókázni, ha olyan helyen tartjátok a lagzit.

2012. márc. 5. 12:20
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Szívesebben mennék egy ilyenre, mint bármilyen "hagyományos" esküvőre. :) Azokon mindig feszengek, mert nincs párom, és táncolni sem tudok/szeretek, emellett nem szeretek úgy kiöltözni sem, és nincs annyi pénzem sem, amennyit illene ilyenkor adni...

A lényeg a lényeg, hogy nagyon jó lenne egy ilyen esküvőn részt venni, szerintem szuper, hogy így találtátok ki. :) Ha lesz nekem esküvőm, tuti ilyesmi lesz. :)

26/L

2012. márc. 5. 12:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szívesebben mennék ilyenre, mint egy egész éjszakán át tartó mulatozásra :) Bár a mienk ilyen volt, nem bántam meg, de azt hittem soha nem lesz vége :)
2012. márc. 5. 12:56
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Voltam már ilyenen többször is, jól sikerültek. Szerintem is ebben az esetben jobb egy késői ebéd (2-3 körül), mint a vacsora. Ott maradnak dumálni utána, aki ameddig akar.
2012. márc. 5. 15:03
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Természetesen elmennék ilyen esküvői vacsorára is. Minden legyen úgy, ahogy ti akarjátok! De tényleg lehet, hogy jobb lenne egy ebéd és akkor tovább is lehet maradni, de ez már részletkérdés az esetetekben.

Sok boldogságot!

2012. márc. 5. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!