Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, hogy nincs mulatság, csak vacsora?
Párommal sosem voltunk bulizós típusok, nem szeretünk táncolni sem. Arra gondoltunk, hogy a polgári és templomi szertartás után csak egy vacsora lenne levessel, főétellel és tortával, sütikkel.
Ti eljönnétek ilyen esetben? (A legtávolabbi vendégek 130, illetve 75 km-ről jönnek, a többiek 20 km-es körzetben laknak.)
Nálunk "problémásabb" megértetni a násznéppel, hogy a hagyományos esküvő félig - meddig kilőve.
Se időm, se energiám, se kedvem hajnalokig mulatozni. Van, aki megérti, mert tudja jól, hogy nekem másnap, azaz aznap reggel 6kor ugyanúgy kezdődik a nap a pár hónapos lányom mellett. Nem érek rá az esküvőm utáni napon délutánig aludni, "dolgozom".
Mi is ilyet terveztünk, bár mi délután 1-2-re. Viszont a párom családja felháborodott, hogy náluk igenis vannak családi szokások. Kénytelen voltunk (párommal) beleegyezni a késő délutáni szertartásba (ott szerencsére megbékéltek csak a polgárival!) és az utána lévő "mulatásba".
Bár, nem tudom, hogy fognak mulatni 1-2 órán keresztül nélkülünk, mert mi hazajövünk fürdetni, etetni és altatni. Lesz, aki vigyázz rá, orvosi (gyermek) kezek méghozzá, tehát nem kell 12 órából 13 órát átizgulni, mi van a lányunkkal..
Én csak abban reménykedem, hogy legkésőbb hajnali 2-3 fele mindenki eltűnik. A vőfélyt meg is kértük arra, hogy hajnali 1 körül kezdje haza fele hajtani a népet ..
Hát ez qrva tré. Már bocs.
Persze, hogy elmennék a barátom esküvőjére, de néznék, rá, hogy mi van, meghülyült?
Pláne ha násznépet hívsz, meg rokonságot, lesz kaja pia, de mulatni tilos. Ez nem mulatós buli. Igencsak értetlenkedve néznék. Nem véletlenül alakultak így a dolgok, az embernek a saját esüvőjén is kell kompromisszumot kötni, hogy ne sértsen meg másokat. Pl nem hazazavarni a násznépet egykor. Vagy lelépni. Ezek alapdolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!