Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, hogy nincs mulatság, csak vacsora?

Figyelt kérdés

Párommal sosem voltunk bulizós típusok, nem szeretünk táncolni sem. Arra gondoltunk, hogy a polgári és templomi szertartás után csak egy vacsora lenne levessel, főétellel és tortával, sütikkel.

Ti eljönnétek ilyen esetben? (A legtávolabbi vendégek 130, illetve 75 km-ről jönnek, a többiek 20 km-es körzetben laknak.)

2012. márc. 5. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Örömmel elmennék, sőt, a miénket is ilyenre tervezzük, most lesz nyáron! 28L
2012. márc. 5. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
A tesómé is ilyen volt, 90km-re Tőlünk. Mi is elmentünk. Jó volt, bár Én azért egy kis hátérzenét el tudtam volna viselni.
2012. márc. 5. 16:08
 13/17 anonim ***** válasza:
19%

Nálunk "problémásabb" megértetni a násznéppel, hogy a hagyományos esküvő félig - meddig kilőve.

Se időm, se energiám, se kedvem hajnalokig mulatozni. Van, aki megérti, mert tudja jól, hogy nekem másnap, azaz aznap reggel 6kor ugyanúgy kezdődik a nap a pár hónapos lányom mellett. Nem érek rá az esküvőm utáni napon délutánig aludni, "dolgozom".

Mi is ilyet terveztünk, bár mi délután 1-2-re. Viszont a párom családja felháborodott, hogy náluk igenis vannak családi szokások. Kénytelen voltunk (párommal) beleegyezni a késő délutáni szertartásba (ott szerencsére megbékéltek csak a polgárival!) és az utána lévő "mulatásba".

Bár, nem tudom, hogy fognak mulatni 1-2 órán keresztül nélkülünk, mert mi hazajövünk fürdetni, etetni és altatni. Lesz, aki vigyázz rá, orvosi (gyermek) kezek méghozzá, tehát nem kell 12 órából 13 órát átizgulni, mi van a lányunkkal..

Én csak abban reménykedem, hogy legkésőbb hajnali 2-3 fele mindenki eltűnik. A vőfélyt meg is kértük arra, hogy hajnali 1 körül kezdje haza fele hajtani a népet ..

2012. márc. 5. 20:23
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Hát ez qrva tré. Már bocs.

Persze, hogy elmennék a barátom esküvőjére, de néznék, rá, hogy mi van, meghülyült?

Pláne ha násznépet hívsz, meg rokonságot, lesz kaja pia, de mulatni tilos. Ez nem mulatós buli. Igencsak értetlenkedve néznék. Nem véletlenül alakultak így a dolgok, az embernek a saját esüvőjén is kell kompromisszumot kötni, hogy ne sértsen meg másokat. Pl nem hazazavarni a násznépet egykor. Vagy lelépni. Ezek alapdolgok.

2012. márc. 5. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ilyen vacsis esküvőnk volt, nagyon jól sikerült, és kb. hasonló távolságokból mind eljöttek a vendégek. És utána azt mondták, hogy de jó volt, mert nem volt erőltetett, és legalább tudtak egy jót végre beszélgetni:-)
2012. márc. 5. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
20:23-nak miért nem vártok, akkor egy pár hónapot, vagy évet az esküvővel. Hogy valaki a saját esküvőjén lelépjen fürdetni..irtó gáz. Voltam tanu 4 hónapos gyerek mellett, és csak 3 óránként tüntem el etetni, de már az is nehéz és ciki volt. Én ilyen formában nagyon nem ajánlom. Ha eddig ráért, ezután is várhat bőven az esküvő.
2012. márc. 5. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
21:53 te milyen jogon mondod mások esküvőjére, hogy tré? Szerintem nagyon szép, ahogy a kérdező leírta. Ha te csak azért mész esküvőre, hogy s*ggrészegre idd magad és az asztalon táncolj, akkor jobb is, hogy nem vagy a vendéglistán.
2012. márc. 6. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!