Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Ti mit szólnátok, ha leendő férjetek egy "kulcskarikával" kérné meg a kezetek?
Az idézőjel természetesen azért van, mert a kulcskarika irónia. Én ezalatt hamis gyűrűre gondolok (tehát csak színezett arany, műanyag gyűrű és társai). Számítana nektek, hogy mivel kéri meg a kezetek? 100%-ig elméleti kérdés, kérlek ne nézzetek hülyének. Mondjuk, gondolom, már megtörtént.:))
És mit szólnátok, ha a kulcsos kulcskarikával kérné meg a kezetek? :D
Csupán kíváncsi vagyok. :))
Nem a "gyűrű" milyensége számít, hanem maga a gesztus. Ha meg nem is akar várni addig, hogy tényleg tudjon venni egy gyűrűt, az szerintem nem azért van, mert zsugori, vagy igénytelen... :D
Akinek meg kell a "minimum ilyen vagy olyan gyűrű", az legyen boldog a külsőségekkel, úgy sem azok számítanak. ;D
Erre a kérdésre két választ lehet adni, egy őszintét, és egy olyat, amit elvárnak.
Amit elvárnak:
"Jaj istenem, hát örülnék, ha szeret és imád, akkor mindegy mivel kér meg, akár rozsdás kulcskarikával is"
De ez olyan, mint a királynőválsztásaokon a "Mire vágyik legjobban?" "Hát világbéke!!"
Az őszinte: engem bántana, hogy nem vette a fáradtságot egy igazán szép gyűrűvel meglepni, hanem a könnyebbik végét fogta meg a dolgoknak. Oké, oké, a szándék a lényeg, de én sem egy filléres bóvlival szoktam meglepni, ha alkalom van. Nem a pénz a lényeg, hanem hogy tetsszen az ajándékozottnak, amit kap. Lánykérésnél meg alapfeltétel szerintem! Ezzel is kifejezheti a fiú, hogy ismeri a lány ízlését, és hogy gondosan készült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!