Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halasszuk el emiatt az esküvőt?
Ha nekem ilyet mondana egy rokonom, biztos a helyére tenném. Megmondanám neki, hogy ha neki nem tetszik, hogy kicsit "selejtes" a menyasszony, akkor be is állhat a helyemre menyasszonykodni, aztán felvehet akár platformcipőt is.
Másrészt egy esküvő nem a cipőtől lesz szép. Láttam máskor a tv-ben egy tengerparti esküvőt, ahol a hölgynek sima egyszerű volt a ruhája, mint valami nyári ruha, csak fehérben. Ráadásul kint voltak a homokon, mind mezítláb. Mégis olyan hangulatos volt az egész, hogy jó volt nézni.
Ez csak az én véleményem, de az én esküvőmet a szememben pont az rontaná el, ha azon kéne pánikolni, hogy jajj, egy árnyalattal sötétebb az asztaldísz, mint kellene lennie, meg hogy milyen "álomfehérneműt" vegyek fel. Tényleg nem ettől lesz jó és szép az esküvő, pláne nem a házasság.
Én alapból balerinában leszek majd, a párom kicsit alacsonyabb nálam. Amúgy sem vennék magassarkút.
Nem tudom mi köze a rokonoknak. Én az ilyet meg se hívnám. Hadd bosszúskodjon otthon.
Szia!
Nekem nem csak részlegesen szakadt el a bokaszalagom,hanem teljesen. Az első 1 hónap volt gázos, utána már csak egy-egy rossz mozdulatnál éreztem,hogy nem az igazi.
Szóval tapasztalatból mondom,hogy augusztus végére már azt is el fogod felejteni,hogy ez megtörtént veled és szerintem simán húzhatsz még magasabb sarkú cipőt is, de persze ne 14 centiset azért...
Sok boldogságot!
Rajtam is alapból lapos balerina cipő volt,mert a 2 centis sarkacskájával voltunk egymagasak párommal.
Egy fényképen se látszódik mi van rajtam.
a helyedben én a rokon meghivását visszavonnám,puffaszkodjon otthon platformos cipőben.
Köszönöm a sok bíztató választ!
Nagyon remélem, hogy tényleg a lehető leghamarabb túl leszek ezen,mert eddig mindent én intéztem és elég sok helyre kéne még mennem, hogy minden rendben van-e. A párom az előbb ért haza és azt mondta, hogy ma is egész nap hívogatta telefonon, hogy mi lesz az esküvővel. A párom közölte vele, hogy mindenképpen meg lesz tartva az esküvő. De nem vagyok benne biztos hogy 100%ig megértette.
Tartsátok meg de ezt a rokont ne hívjátok meg ha ennyire zavarja a balerina cipőd. Elképesztő. Nekem eleve balerina cipőm lesz, mert már 3-szor volt műtve a lábam, és magassarkúban biztos kitörném. Amúgy gyönyörűeket lehet venni.
Gyönyörűek, és ahogy a szalag feltekeredik a bokán........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!