Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kéttanús esküvőt tartottak, ti hogy mondtátok el a családnak, hogy összeházasodtok/összeházasodtatok?
Mi is erre készülünk most, de nem tudjuk, hogyan is kellene közölni vagy nem közölni.De szerintem én elmondom h össze fogunk házasodni de csak mi + 2 tanú, és ennyi.
Nektek mikor lesz? :)
Attól függ mennyire konzervatív avagy sem a családod. Szerintem le ültök és megbeszélitek, vagy egy ebéd alkalmával, elmondjátok, hogy szeretnétek összekötni az életeteket hivatalosan is, de nem akartok felhajtást. Ez így teljesen korrekt, esetleg rendeztek egy vacsit otthon, kizárólag a szüleitekkel, hogy mégis legyen valami formája, de ez sem törvényszerű, ha nem akarjátok.
Sok boldogságot!
Húú hát ilyet biztos nem tettem volna a családommal.
Ne csodálkozz ha majd a családod lassan el felejtenek és téged se hívnak sehova.
Köszönöm a válaszokat, várok még!
ma 14:59
Az a te dolgod, ez pedig a miénk. Az én családom nagyon bonyolult, rossz természetű. Ha hívni akarnám őket, a következők történnének: Apám villogna a 25 évvel fiatalabb feleségével, aki túl öltözne, a nagyszülők és anya nyavalyognának, hogy miért nincs templomi, miért nem hívtuk meg a teljes rokonságot, miért ez a kaja, miért itt tartjuk, miért nincs igazi falusi lagzi stb. Köszönöm, nekem ez nem kell. A párom szülei maximálisan megértik, annak idején ők is csak kéttanúval akartak házasodni. Nem fogom hagyni, hogy az esküvőnkön rosszul érezzem magam a családom miatt. Tudom, hogy meg fognak vele békülni, és ha bosszankodnak, az ő bajuk. A mi esküvőnk, úgy csináljuk, ahogy nekünk a legjobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!