Mióta összeházasodtatok, hányszor szeretkeztek hetente?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérnék!:)2010. febr. 12. 06:00
1/38 anonim válasza:
16 éve vagyunk együtt, 34F/38L, heti 2 kb. télen.De nyáron amikor jó idő van jobb kedv van akkor, korlátlan jövünk megyünk 9-kor még világos van, strand tó, szóval az ember többet is látja lengén a párját, meg ilyesmi.
2/38 anonim válasza:
10 év házzasság, 2 gyerek,34/N
Gyerek nélkül heti 3-4.
1 gyerekkel heti 2.
2 gyerekkel havi 2-3.
Ezt borzasztó leírni is,valamit tennem kell.:))
4/38 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt, 2 éve vagyunk házasok, 1 gyerekünk van. És örülök ha megúszom a kétnaponkénti szexet, mert a férjem még most is naponta szeretné, de nekem sokszor nincs hozzá energiám, így van hogy csak heti 3x van, de nekem ez BŐVEN elég. (A férjem még mindig szexmániás).
5/38 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt 1 gyerek van 35N/33F általában heti 1-2x. Jó lenne változtatni rajta, mióta megvan a gyerkőc, eléggé elfáradunk estére és már csak pihenni van kedvünk. De tudom, hogy tenni kellene érte....
6/38 anonim válasza:
47 nő. Kéthetente a férjem külföldön dolgozik, évek óta így van szinte megszoktam.
7/38 anonim válasza:
28L/29F 10 eve vagyunk egyutt, 1 eve hazasok heti 4-5
8/38 anonim válasza:
67 éve vagyunk házasok 86/L és 89/F , 3 gyerek és 8 unoka mellett heti 4X.
Tudom, hogy változtatni kellene, csak nagyon fáradtak vagyunk mostanában.
9/38 anonim válasza:
előzőnek! ez vicc? :)
én28 vagyok a férjem 29 és havi 2-3 alk.
10 éve vagyunk együtt, 1 gyerek van.
de az is azért mert én nyaggatom, h legyen már, ő elvan nélküle is...
10/38 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt,és fél éve vagyunk házasok és mi szinte mindennap szexelünk. De egy héten 5-6x legalább. Hála Istennek nálunk ez még jól működik. Én 27 vagyok, a férjem 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!