Hol és milyen körülmények között ismertétek meg a párotokat akivel összeházasodtatok?
nem házasodtunk össze, de gyermek az útban van
Egy társkeresőn ő írt én válaszoltam és találkoztunk,majd kis udvarlás után összejöttünk, párhónap és összeköltöztünk
ismerkedésünkkor 21/L 27/F, azóta letelt két év
diák szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. nem, akkor még nem gondoltam, hogy házasság lesz belőle :D leginkább egy csókra gondoltam csak... :D
10 éve vagyunk együtt, 2 éve házasodtunk, 1,5 éves a fiunk :)
29/F 28/N
Gimnáziumi osztálytársak voltunk, az utolsó tanévben jöttünk össze.:)
23N
Chat-en jottunk ossze,O 22(F) en 18(N)voltam.Kb 3honap utan gondoltuk hogy hazasag lessz belole.28N
Anyuek jobbak,szilveszteri party.Apu egy honap utan megkerte anyu kezet,6honap mulva osszehazasodtak.Most lessz a 27. hazassagi evfordulojuk.
egy közös ismerős mutatott be minket egymásnak. aztán elmentünk iszogatni, és ott egymásba gabalyodtunk. :D
akkor voltunk 20 évesek, most 23 évesek vagyunk :D még nincs házasság, de tudom, hogy vele szeretném leélni az életemet.
5 éve egy éjszakai szórakozóhelyen jöttünk össze. Én akkoriban még erősen nyalogattam sebeimet az exemmel való szakítás miatt, abszolut nem gondoltam arra, hogy komolyabb lesz a kapcsolatunk, és ezt el is mondtam neki. De ő rettentő kitartó volt! Most már Ő a férjem és van egy 3 éves gyönyörű kislányunk. :)
Ő 36/F, én 35/N.
Egy munkahelyi értekezleten ismerkedtünk meg, én 29 voltam, a férjem 33.
Megismerkedésünk után 6 hónappal volt az esküvőnk, most 31 éves vagyok és van egy szépséges 4 hónapos kislányunk:)
munkahelyen. 3 hónap után jöttünk össze,össze is költöztünk ősszel,tavasszal összeházasodtunk, 2 gyerekeünk van, 6 éve együtt
31,34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!