Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem a bántó szándékot ebben?
Már nagyban tervezzük az esküvőt, de most úgy érzem, elbizonytalanodtam. A vőlegényem előállt azzal, hogy szeretne házassági szerződést. Érdekes, eddig szó sem volt róla, szerintem az anyós duruzsolta a fülébe! Nem értem, miért kell engem úgy beállítani ezzel, mintha a pénzére hajtanék. Igen, sokkal többet keres nálam, és a ház, amiben élünk, ő dolgozta össze, de szerintem attól még nem kéne ilyen papírt aláírnom. Mintha már a válásra készülnénk én meg egy jöttment volnék... Vagy a bátyja esetétől fél, aki a válásakor sokat vesztett? Egyszerűen úgy érzem, csalódtam benne.
Ti mit gondoltok erről?
22N
Sztem nem bántó dolog, csupán előrelátó.
Most érted, azt h a jelenben mi van, hogy szeretitek egymást, harmonikus a kapcsolatotok, stb. az 1 dolog, az most van. De hogy 15-20 év múlva is ugyanez lesz e a helyzet, senki sem tudhatja.
Remélem azért nem lesz rá szükség!
"Mintha már a válásra készülnénk én meg egy jöttment volnék"
Az vagy.Egy ember,aki jött és lehet,hogy mindent visz.Az okos más kárán tanul.A vőlegényed látta,hogy hogy lehet eljutni a szerelemtől a pokolig és gondolom van annyi esze,hogy ő ezt el akarja kerülni.
Persze könnyebb megsértődni,így talán meg lehet úszni a papírt.De nem kell aggódnod.Ha sokat keres és váltok,akkor a házasság után szerzett dolgok feleződnek.A házat legalább hagyd meg neki.
Most nem azért.De a párja báttáynak ahoz volt f*rka hogy legyen családja gyereke...volt ahoz hogy félrekúrjon.De azt már nem vette be a gyomra se neki se a rokonságnak ,hogy ex asszony vinnie amit tud?Egész életére ott a gyerek akit EGYEDÜL kell nevelnie.Ha nem vitt semmit akkor ne hozzon el semmit de neveljen a semmibe semmiből gyereket?Hol?Miből?
Nincs gyerekem ,de őszintén szerintem Én se tennék másképp akármilyen számító dögként hangzik.
Ebbe válaszolók belegondoltatok?Mert így kivülről könnyű mondani ,hogy írja alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!