Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én látok kivetni valót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látok kivetni valót ebben? Vagy ti is fennakadnátok ezen?

Figyelt kérdés
Júniusban lesz a barátnőm esküvője, múlt szombaton volt a legény és leánybúcsú. A vőlegény elutazott Siófokra, ott tartották a haverokkal a legénybúcsút. Mi a menyasszonnyal itthon rendeztünk egy kisebb bulit. Barátnőm mondta, hogy ő "felajánlotta" a vőlegényének azt, hogy nyugodtan lefeküdhet a sztriptíztáncossal a legénybúcsún. Megkértem, hogy ezt mégis fejtse ki bővebben. Azt mondta a srácnak, hogy most utoljára nyúlhat hozzá más nőhöz, és megengedi neki, mivel a következő jó pár évtizedben már erre nem lesz alkalma. Az elkövetkezendő években azt szeretné a lány, hogy a férje minden mértékben hűséges legyen hozzá. Én mondtam neki, hogy attól, hogy most ezt megengedi, az nem garancia arra, hogy nem lesz megcsalva a későbbiekben. De ő meg van győződve arról, hogy a férje majd hűséges lesz. Nem tudom, hogy a vőlegény félrelépett e, a barátnőmet még le is cseszte hogy mondhat ilyeneket. Szombat óta nem beszéltünk, mert elutaztak pár napra a srác szüleihez. Ti mit gondoltok erről? Nők, ti megengednétek ezt magatoknak és a párotoknak? Férfiak, ti élnétek ezzel a lehetőséggel?
2012. máj. 8. 12:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Viccből sem mondanék ilyet, mert egyrészt minden viccnek a fele igazság, másrészt meg azért többre tartom annál a páromat, mint hogy valami sztriptízes pipivel hemperegjen. Ez az a színvonal, ami még alulról sem súrolja a lécet.

Ha nem viccből mondta akkor meg igencsak furcsa a felfogása hűségről, házasságról, kapcsolatról és arról az emberről akihez hozzámenni készül. Valószínűleg ha ilyet mondana a vőlegényem megkérdezném, hogy hol ütötte be ennyire a kis fejét, hogy ilyen b.romságokat beszél és irtóra felhúznám magam a "felajánlásán". Mert 1. nem fogja megmondani, hogy kivel k.félhetek félre ha már egyszer ilyen vágyaim vannak, 2. ennél többre is tarthatna, mint hogy minden jöttmenttel összefekszem, 3. biztosan baromira mély érzései lehetnek irántam, ha tudna együtt élni azzal a gondolattal, hogy pár órája még mással henteregtem, ráadásul ő "dobott" oda, mint valami cafatot ("na nesze, próbáld fel te is mielőtt elveszem").

Bocsánat, kicsit elragadtattam magam, de nekem nem tűnik 100asnak a barátnőd.

2012. máj. 9. 10:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!