Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látok kivetni valót ebben? Vagy ti is fennakadnátok ezen?
Viccből sem mondanék ilyet, mert egyrészt minden viccnek a fele igazság, másrészt meg azért többre tartom annál a páromat, mint hogy valami sztriptízes pipivel hemperegjen. Ez az a színvonal, ami még alulról sem súrolja a lécet.
Ha nem viccből mondta akkor meg igencsak furcsa a felfogása hűségről, házasságról, kapcsolatról és arról az emberről akihez hozzámenni készül. Valószínűleg ha ilyet mondana a vőlegényem megkérdezném, hogy hol ütötte be ennyire a kis fejét, hogy ilyen b.romságokat beszél és irtóra felhúznám magam a "felajánlásán". Mert 1. nem fogja megmondani, hogy kivel k.félhetek félre ha már egyszer ilyen vágyaim vannak, 2. ennél többre is tarthatna, mint hogy minden jöttmenttel összefekszem, 3. biztosan baromira mély érzései lehetnek irántam, ha tudna együtt élni azzal a gondolattal, hogy pár órája még mással henteregtem, ráadásul ő "dobott" oda, mint valami cafatot ("na nesze, próbáld fel te is mielőtt elveszem").
Bocsánat, kicsit elragadtattam magam, de nekem nem tűnik 100asnak a barátnőd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!