Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látok kivetni valót ebben? Vagy ti is
fennakadnátok ezen?
Figyelt kérdés
Júniusban lesz a barátnőm esküvője, múlt szombaton volt a legény és leánybúcsú. A vőlegény elutazott Siófokra, ott tartották a haverokkal a legénybúcsút. Mi a menyasszonnyal itthon rendeztünk egy kisebb bulit. Barátnőm mondta, hogy ő "felajánlotta" a vőlegényének azt, hogy nyugodtan lefeküdhet a sztriptíztáncossal a legénybúcsún. Megkértem, hogy ezt mégis fejtse ki bővebben. Azt mondta a srácnak, hogy most utoljára nyúlhat hozzá más nőhöz, és megengedi neki, mivel a következő jó pár évtizedben már erre nem lesz alkalma. Az elkövetkezendő években azt szeretné a lány, hogy a férje minden mértékben hűséges legyen hozzá. Én mondtam neki, hogy attól, hogy most ezt megengedi, az nem garancia arra, hogy nem lesz megcsalva a későbbiekben. De ő meg van győződve arról, hogy a férje majd hűséges lesz. Nem tudom, hogy a vőlegény félrelépett e, a barátnőmet még le is cseszte hogy mondhat ilyeneket. Szombat óta nem beszéltünk, mert elutaztak pár napra a srác szüleihez. Ti mit gondoltok erről? Nők, ti megengednétek ezt magatoknak és a párotoknak? Férfiak, ti élnétek ezzel a lehetőséggel?
Ha a srác meg akarja csalni, akkor lefeküdt volna mindenképpen a sztriptíztáncos csajjal. Ha szereti a feleségét, és fontos neki, akkor eszébe sem jutott, mert nem érezte szükségét.
És nem ezen múlik, hogy a jövőben hűséges lesz-e...
2012. máj. 8. 14:31
22/31 A kérdező kommentje:
Szerintem sem ezen múlik. Nem értem még mindig őt.
2012. máj. 8. 14:39
23/31 anonim válasza:
Te jóó ég hát én biztos rosszul lennék ha tudnám hogy a jövendőbeli férjem, szerelmem éppen más nővel hempereg mert én megengedtem neki. Ez szerintem beteges gondolkodás...Ha évek múlva megfogja csalni az azért lesz mert ő rosszul fog csinálni valamit pl:az ágyban .Mond meg a barátnődnek inkább abba fektesse az energiáját hogy több év múlva is csak ő kelljen neki, ne valami szutyok táncos lány! De akkor párkapcsolat alatt bármikor félre léphetett? Vagy ez milyen dolog,hogy az esküvő napjától nem lehet más nője? Szerintem ha valaki csak mint pár össze jön már akkor legyen hűséges,ne azért mert összeházasodtak.
2012. máj. 8. 14:39
24/31 A kérdező kommentje:
Tudtommal a pasi hűséges volt, mondjuk nem látok bele a kapcsolatukba. Most azon agyalok vajon megtette e a férfi. Próbáltam hívni barátnőmet, de ki van kapcsolva. Azért szívesen megmutatnám a leendő feleségnek a kérdést, és a válaszokat. Kíváncsi vagyok mit szólna. Csak nem akarom, hogy besértődjön.
2012. máj. 8. 14:42
25/31 anonim válasza:
Ez nagy baromság.Mi az, hogy most az egyszer lefeküdhetsz, de utána hűséges leszel?! Ne haragudj, de a barátnőd nem normális.Nem tudom, de nekem is elég gyanús a lány.
2012. máj. 8. 15:19
26/31 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha a pasim lefeküdne a sztriptíztáncosnővel, akkor alighanem egy lecserélt zárat találna az ajtón...
2012. máj. 8. 16:06
27/31 anonim válasza:
Jaj hagyjátok már csak azért mert ilyet mondani, mert tudta, hogy nem teszi meg és jó fejnek akart tűnni. Meg vagánynak. Ha a hapsi azzal állított volna haza, hogy "kösz szívem, ez nagyon jó menet volt, az évszázad dugása, jobb volt mint Te", akkor tuti esküvő lefújva, meg óriási hiszti.
Ugyan már kiveszi ezt be, főleg egy nőtől. Már nem azért... én is az vagyok. Én se hinném el magamnak.
Ez amolyan fenyegetés jellegű is, "dugd meg nyugodtan én már előre tudni fogok róla, de meg ne próbáld soha többet". Szerintem szánalmas, ne haragudj. Poénnak is olcsó.
2012. máj. 8. 17:03
28/31 anonim válasza:
27-es vagyok, azt még hozzá tenném, hogy én ezt a szituációt valami ócska veszekedés közepette tudom elképzelni:
a nő: ..." Jól van, menj csak nyugodtan, sőt meg is dughatod megengedem, utána már úgysem lesz rá lehetőséged."
Remélem érzitek a hangsúlyt. Írásban nem tudom visszadni.
A sértődött és magukban sem biztos nők mondanak ilyet hülyeségeket. Persze ez nem mindig látszik rajtuk, de belül attól még ilyenek.
2012. máj. 8. 17:07
29/31 A kérdező kommentje:
Én nem haragszom. Egy véleményen vagyunk. Csak nem így ismertem meg a barátnőmet. Mindegy, kíváncsi vagyok azért. Mekkora pofára esés lesz, ha a hapsi tényleg megtette! :D
2012. máj. 8. 17:10
30/31 anonim válasza:
Ez jó nagy pofon lehet mindkettőnek esküvő előtt.Szépen indul ez a házasság.Szerintem egyáltalán nem normális,nekem nem férne bele.Számomra olyannak tűnnek,mintha egy másik kultúrából,vagy másik bolygóról jöttek volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!