Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én látok kivetni valót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látok kivetni valót ebben? Vagy ti is fennakadnátok ezen?

Figyelt kérdés
Júniusban lesz a barátnőm esküvője, múlt szombaton volt a legény és leánybúcsú. A vőlegény elutazott Siófokra, ott tartották a haverokkal a legénybúcsút. Mi a menyasszonnyal itthon rendeztünk egy kisebb bulit. Barátnőm mondta, hogy ő "felajánlotta" a vőlegényének azt, hogy nyugodtan lefeküdhet a sztriptíztáncossal a legénybúcsún. Megkértem, hogy ezt mégis fejtse ki bővebben. Azt mondta a srácnak, hogy most utoljára nyúlhat hozzá más nőhöz, és megengedi neki, mivel a következő jó pár évtizedben már erre nem lesz alkalma. Az elkövetkezendő években azt szeretné a lány, hogy a férje minden mértékben hűséges legyen hozzá. Én mondtam neki, hogy attól, hogy most ezt megengedi, az nem garancia arra, hogy nem lesz megcsalva a későbbiekben. De ő meg van győződve arról, hogy a férje majd hűséges lesz. Nem tudom, hogy a vőlegény félrelépett e, a barátnőmet még le is cseszte hogy mondhat ilyeneket. Szombat óta nem beszéltünk, mert elutaztak pár napra a srác szüleihez. Ti mit gondoltok erről? Nők, ti megengednétek ezt magatoknak és a párotoknak? Férfiak, ti élnétek ezzel a lehetőséggel?
2012. máj. 8. 12:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%

aki ezt megengedi, az nem csak a legény/leány búcsúra engedi.

én azt mondtam a páromnak (októberben lesz az esküvő), hogy nem érdekel mit csinál, amíg engem szeret. Sose csalt meg, nem is tenné, ismerem.

Lehet a barátnőd is arra gondolt, ha szereti, úgyse teszi meg, de milyen jófejnek fogják látni.

2012. máj. 8. 12:51
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Háááát jó kérdés :D

DE ha igazán szeretem a leendő feleségem, akkor nem tenném meg.

2012. máj. 8. 12:52
 3/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet. De miért jó így tesztelni a párunkat?
2012. máj. 8. 12:52
 4/31 A kérdező kommentje:

ma 12:52

Na, ezt jó olvasni. :)

2012. máj. 8. 12:53
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva és iszonyú hülye gondolkodás mód, neked van igazad.
2012. máj. 8. 12:54
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
Sok ilyet ismerek aki pl. nagy utazás elött közölte a barátjával vagy férjével, hogy félreléphet mert tudja hogy több hónapig úgysem bírja ki szex nélkül. A pasik tudtommal nem tették meg.
2012. máj. 8. 12:56
 7/31 anonim ***** válasza:
94%

1. elég hülyén érezném magam, ha a leendő házastársam engedélyétől függne, hogy kivel kavarhatok és kivel nem... Ha én akarok, akkor megcsinálom. Ha ő "megengedi", akkor juszt se.

2. mennyire megalázó ez az egész, csajnak, pasinak egyaránt

3. ha az esküvő előtt - gondolom nem évtizedek óta vannak együtt -, amikor elvileg még nagyon szeretik egymást, szerelmesek, oda vannak a másikért, megcsinálja ezt az egyik fél, mi lesz később, ha baj van, ha megunják egymást stb?

2012. máj. 8. 12:57
 8/31 A kérdező kommentje:

1. elég hülyén érezném magam, ha a leendő házastársam engedélyétől függne, hogy kivel kavarhatok és kivel nem... Ha én akarok, akkor megcsinálom. Ha ő "megengedi", akkor juszt se.

2. mennyire megalázó ez az egész, csajnak, pasinak egyaránt

3. ha az esküvő előtt - gondolom nem évtizedek óta vannak együtt -, amikor elvileg még nagyon szeretik egymást, szerelmesek, oda vannak a másikért, megcsinálja ezt az egyik fél, mi lesz később, ha baj van, ha megunják egymást stb?

Nekem pont ehhez hasonló gondolatok futottak végig az agyamon, amikor ecsetelte nekem az ötletét. Lehet kicsit megharagudott rám, amiért elleneztem, de könyörgöm, ez nem ad védelmet a további megcsalások elkerülésére!

2012. máj. 8. 13:01
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

A lány nagyon naiv, annyi szent! Ha azt hiszi, ezzel eléri, hogy utána a pasi egész házasságuk alatt hű lesz - akkor rosszul gondolja!

Azt gondolom, aki így megteszi, megteszi másként is, ehhez nem kell engedély. :) A kapcsolatokban nem azért vannak megcsalások, mert nincs egy jófej nő/férfi, aki megengedi legalább egyszer a félre kufircot.

Én nem engedném meg neki nyilván, eszemben sem lenne ilyeneket ajánlgatni. Nem azért, mert hátha hallgat rám, valszeg elmebetegnek hinne, hogy erre kérem:D, hanem mert mire jó ez? Ha szeret, nem kell neki más. Márpedig ha házasságra készül velem, akkor nagy valószínűség szerint velem akarja leélni az életét, nem akar még utoljára egyet mással dugni.

2012. máj. 8. 13:02
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas ez a hozzáállás a lány részéről. A fiú helyében meg meg is bántódtam volna, hogy a kedves jövendőbelim ilyen olcsó "trükkökkel" akarja megvásárolni a hűségemet, mert amúgy nem bízik bennem.
2012. máj. 8. 13:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!