Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látok kivetni valót ebben? Vagy ti is fennakadnátok ezen?
aki ezt megengedi, az nem csak a legény/leány búcsúra engedi.
én azt mondtam a páromnak (októberben lesz az esküvő), hogy nem érdekel mit csinál, amíg engem szeret. Sose csalt meg, nem is tenné, ismerem.
Lehet a barátnőd is arra gondolt, ha szereti, úgyse teszi meg, de milyen jófejnek fogják látni.
Háááát jó kérdés :D
DE ha igazán szeretem a leendő feleségem, akkor nem tenném meg.
ma 12:52
Na, ezt jó olvasni. :)
1. elég hülyén érezném magam, ha a leendő házastársam engedélyétől függne, hogy kivel kavarhatok és kivel nem... Ha én akarok, akkor megcsinálom. Ha ő "megengedi", akkor juszt se.
2. mennyire megalázó ez az egész, csajnak, pasinak egyaránt
3. ha az esküvő előtt - gondolom nem évtizedek óta vannak együtt -, amikor elvileg még nagyon szeretik egymást, szerelmesek, oda vannak a másikért, megcsinálja ezt az egyik fél, mi lesz később, ha baj van, ha megunják egymást stb?
1. elég hülyén érezném magam, ha a leendő házastársam engedélyétől függne, hogy kivel kavarhatok és kivel nem... Ha én akarok, akkor megcsinálom. Ha ő "megengedi", akkor juszt se.
2. mennyire megalázó ez az egész, csajnak, pasinak egyaránt
3. ha az esküvő előtt - gondolom nem évtizedek óta vannak együtt -, amikor elvileg még nagyon szeretik egymást, szerelmesek, oda vannak a másikért, megcsinálja ezt az egyik fél, mi lesz később, ha baj van, ha megunják egymást stb?
Nekem pont ehhez hasonló gondolatok futottak végig az agyamon, amikor ecsetelte nekem az ötletét. Lehet kicsit megharagudott rám, amiért elleneztem, de könyörgöm, ez nem ad védelmet a további megcsalások elkerülésére!
A lány nagyon naiv, annyi szent! Ha azt hiszi, ezzel eléri, hogy utána a pasi egész házasságuk alatt hű lesz - akkor rosszul gondolja!
Azt gondolom, aki így megteszi, megteszi másként is, ehhez nem kell engedély. :) A kapcsolatokban nem azért vannak megcsalások, mert nincs egy jófej nő/férfi, aki megengedi legalább egyszer a félre kufircot.
Én nem engedném meg neki nyilván, eszemben sem lenne ilyeneket ajánlgatni. Nem azért, mert hátha hallgat rám, valszeg elmebetegnek hinne, hogy erre kérem:D, hanem mert mire jó ez? Ha szeret, nem kell neki más. Márpedig ha házasságra készül velem, akkor nagy valószínűség szerint velem akarja leélni az életét, nem akar még utoljára egyet mással dugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!