Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én látok kivetni valót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látok kivetni valót ebben? Vagy ti is fennakadnátok ezen?

Figyelt kérdés
Júniusban lesz a barátnőm esküvője, múlt szombaton volt a legény és leánybúcsú. A vőlegény elutazott Siófokra, ott tartották a haverokkal a legénybúcsút. Mi a menyasszonnyal itthon rendeztünk egy kisebb bulit. Barátnőm mondta, hogy ő "felajánlotta" a vőlegényének azt, hogy nyugodtan lefeküdhet a sztriptíztáncossal a legénybúcsún. Megkértem, hogy ezt mégis fejtse ki bővebben. Azt mondta a srácnak, hogy most utoljára nyúlhat hozzá más nőhöz, és megengedi neki, mivel a következő jó pár évtizedben már erre nem lesz alkalma. Az elkövetkezendő években azt szeretné a lány, hogy a férje minden mértékben hűséges legyen hozzá. Én mondtam neki, hogy attól, hogy most ezt megengedi, az nem garancia arra, hogy nem lesz megcsalva a későbbiekben. De ő meg van győződve arról, hogy a férje majd hűséges lesz. Nem tudom, hogy a vőlegény félrelépett e, a barátnőmet még le is cseszte hogy mondhat ilyeneket. Szombat óta nem beszéltünk, mert elutaztak pár napra a srác szüleihez. Ti mit gondoltok erről? Nők, ti megengednétek ezt magatoknak és a párotoknak? Férfiak, ti élnétek ezzel a lehetőséggel?
2012. máj. 8. 12:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

Már ne is haragudj, de a barátnőd nem normális. Ha én ilyet mondanék a páromnak, ki is dobna, hiszen ezzel azt mutatja, hogy nem bízik benne. Különben meg ha a vőlegny a legénybúcsún -akár engedéllye, akár nem, félrelép- akkor csak nagyobb az esély, hogy a házasság alatt is megteszi, mint ha soha le sem feküdt volna más nőkkel.

Ha tényleg barátnők vagytok, kísérd el a barátnődet a pszichiátriára, mégse menjen egyedül.

2012. máj. 8. 13:09
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

Uhh. Hát én biztos nem mondtam volna ilyet a férjemnek. Ha nekem ilyet mondott volna, valszeg visszakérdezek, hogy "Normális vagy?"

Egyébként megsértett volna, ha ilyet mond nekem...

2012. máj. 8. 13:12
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Én biztosan nem ajánlottam volna fel ilyet a férjemnek (mondjuk nem volt legénybúcsúja), de végülis ha a barátnődéknél ez belefért, akkor az ő dolguk. Nekem ilyen nem férne bele.
2012. máj. 8. 13:17
 14/31 A kérdező kommentje:
Persze, teljes mértékben az ő dolguk. Csak elmondta, igaz véleményt nem kért, a kész tényeket közölte. De nekem nem fér bele. Nem vagyok se régimódi, se prűd, de nekem ez sok.
2012. máj. 8. 13:18
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartom magam prűdnek, én is beszéltem a férjem barátaival. Megmondtam, hogy egész nyugodtan lehet sztriptíztáncos lány, megbízom a férjemben. Próbáltak cukkolni, hogy mi az, ami szerintem még beleférne? Számomra a mindent a szemnek, semmit a kéznek szlogen itt is helytálló volt. A vége aztán az lett, hogy a férjem megmondta, hogy őt nem érdekli a sztriptíztáncos, ráadásul a legtöbb bulin nem is a vőlegény miatt van, hanem a haverok akarják. Így aztán nem lett.

De ez tényleg durva.

2012. máj. 8. 13:25
 16/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagyok régi módi, de ez soha nem férne bele!

Milyen dolog már ez? Elég megalázó, egy nő is annak érezné, hogy a leendő férje felkínálja neki a lehetőséget, hogy lefeküdhet más nővel, ebből kb. az jön le, hogy tuti a menyasszony lefog feküdni egy férfival.

2012. máj. 8. 13:34
 17/31 A kérdező kommentje:
Szerintem is az a normális, hogy mindent a szemnek semmit a kéznek. De itt meg kell állni. Persze sok olyan pár van, akik nyitott kapcsolatban élnek, de akkor ők úgy is élik a mindennapokat. De ez, hogy megenged 1 alkalmat...én arra is gondoltam, hogy esetleg a barátnőmnek van vaj a füle mögött, és így próbálja kompenzálni a dolgokat. Váltig állítja, hogy ő nem csalta meg a srácot, de én akkor is azt gondolom, hogy a bűntudatát akarja enyhíteni ezzel.
2012. máj. 8. 13:35
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartom normálisnak ezt,ráadásul ez még egyáltalán nem biztosíték arra,hogy a későbbiekben nem lesz félrelépés.

Egyébként igazad van,szerintem is gyanús a barátnőd már félrelépett valamikor és most ezzel akarja enyhíteni a lelkiismeret furdalását...Minden esetre fura az egész,mert ugye egy szerelmes nő normál körülmények között nem ajánlana fel ilyet a párjának és a párja sem tenné meg,ha szereti a lányt!

2012. máj. 8. 13:54
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Az aki hajlamos a félredugásra, az megteszi a legénybúcsún. Csak az a baj, hogy utána is. Mert hajlamos rá. Én nem ajánlanék fel ilyent. sőt, tudni sem akarnék róla, hogy mit csinálnak a legénybúcsún. Elég buta elképzelés, hogy azon a bulin ha megdug egy idegen nőt, akkor jól lakik egy életre az idegennel. Na persze, majd beossza magának az élményt nem?
2012. máj. 8. 14:13
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Esküvő előtt félrek*rhat, az nem probléma, de ha utána teszi, az már igen? Ez mekkora baromság... :D
2012. máj. 8. 14:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!