Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikisérnétek az ifjú párta templomig, ha nem vagytok meghivva a lagzira?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm megnősül. Motoros csávó, s a haverja kitalálta, h összeszed egy csomó motorost, akik a lakodalmas teremtől a templomig vezető úton elkisérik, azaz az autója előtt hajtanak kettes sorban és közben túráztatják a motrokat meg dudálnak. SZép gesztus, de nekem egy kicsit ciki. A vőlegénnyel beszéltem vagy 3x az életben, a mennyasszonyt nem is ismerem. Nem akarom, hogy az legyen, hogy esküvő után odajön az ifjú pár és azt mondja, ha már itt vagytok, akk gyeretek vcsira is, nekem ez nagyon megalázó(sajnos ilyen már egyszer előfordult :S ) Viszont az összes báratom megy, közülük pedig csak fele hivatalos a lagzira. Mit tegyek?#motor #motoros esküvő
2012. ápr. 23. 20:34
21/21 anonim válasza:
Voltam ilyen esküvőn, meg olyanon is ahol a vőlegény kamionos volt és a kollegák felvonultak kamionnal, olyanról pedig hallottam, hogy a srác építőipari szakember volt és jöttek a kollegák a céges platós autóval azon rajta létra ilyenek feldíszítve. Mindegyik nagyon megható volt. Én nő vagyok, de nem érzem tolakodásnak. A mi esküvőnkre is eljöttek olyanok is a templom elé gratulálni akiket nem hívtunk meg, de nagyon jól esett. A lagzira pedig ha akarnának sem tudnának meghívni benneteket, mert általában fejadagokat számolnak és az már előre levan fixálva, szóval nem valószínű, hogy előkerül még 10 tálca rántott hús :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!