Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikisérnétek az ifjú párta templomig, ha nem vagytok meghivva a lagzira?
Elnézést, ha zavarosan fogalmaztam, csak már nagyon fáradt vagyok.
De lényegében megértetted a dolgot! :) A vőlegény tanúja szervezkedik. :)
Am köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek!
Hát naná, hogy elmennék.Szerintem nagyon különleges dolog lehet ilyen összetartó "külön társadalomhoz" tartozni.Életemben nem ültem motoron, de én úgy képzelem, hogy ilyen jó arc, amolyan rocker életérzésű fazonok lehetnek.És ha az egyik hív, szerintem a kapocs kötelez.Nem fognak csak azért meghívni, mert a fogyasztásnak limitje van, nem számoltak plussz ennyi fővel.
Nem láttad még csak 3szor a csávót.....hm....tuti hoyg ezután erre emlékezni fog, hogy te ott voltál és megtetted érte.Ti, akik nem vagytok meghívva, meg fogjátok találni a módját, hogy lelépjetek csendben.Ez neki fontos, egy nagyon szép meglepetés.
Én egy olyanon voltam, ahol repülő tiszt volt a vőlegény, és a templomból kilépve a katonák kardot tartottak feléjük hosszú métereken keresztül és az alatt vonultak.Ezek az arcok ezért a 20 másodpercért beöltöztek ünnepi zászlósba, és eljöttek messziről, majd hazamentek.Mert bajtársak.Érted?Ti is egybe tartoztok, én örülnék ha lenne ilyen bandám.Bár én lány vagyok.Sztem menj el, ha nincs fontosabb dolgod aznap.
Egyrészt azt mondom milyen vagány, meg király.
Másrészt, mikor az ember hónapokat eltölt a szervezéssel, az autóval a díszítéssel a vonulás tervezésével, akkor lehet, hogy agyf@szt kap, ha egy rakás motoros belekavar a szépen megtervezett dolgaiba. Akkor is, ha "csak" előttük mennek és túráztatják a motort, mert az szerintük milyen szép gesztus.
#12 Én is lány vagyok. :)
Időközben körbeérdeklődtem, és állitólag a vőlegény mondta a tanújának, h rendezzen vmit, mert ő szeretné, ha kikisérnék...am ahogy észre vettem, a válaszok többségében ki van hangsúlyozva, h motorral semmiképp se! Úgy kellett volna feltennem a kérdést, h díszhintóval, v parádés lóval kikisérhetnénk-e...lehet, akk más válaszok jöttek volna...:S
Az biztos hogy a menyasszony agybajt kapna. Hófehér ruhában senki nem vágyik ordító-büdös-mocskos motorokra. De szerintem a vendégsereg nagy része is ....
A problémakör közepe nem a meghívás-nem meghívás, lelépni 1 mp alatt lehet, hogy ez ne legyen kínos. DE másnak a szervezését semmibe venni bunkóság ...
1-es vagyok!
Bocsi, de csak most olvasom a kérdésedet:
Azért nem mennék motorral a ceremóniára, hogy még véletlenül se "szervezzenek be" a díszkiséretbe. Ahogy vége az esküvői szertartásnak, szépen elgyalogolnék onnét, akkor sem az ifjú pár, sem te (és párod) nem kerültök kínos szituba, amiért a lagziba nem lettetek meghíva.
A lepontozókkal én már nem foglalkozom. Nemcsak itt, minden oldalon ez megy. Valaki azzal tölti a szabad-idejét, hogy mindegy ki milyen kérdésre, mit válaszol, ő lepontozza. (Gondolom, egy szellemileg visszamaradott!)
Szerintem mindenképpen el kellene mennetek. Tesztek egy kört valahol a templom előtt és elhúztok irányba.
Semmi rossz nincs ebbe, főleg, ha a vőlegény kérte.
HAJRÁ!!
23N
"a vőlegény mondta a tanújának, h rendezzen vmit, mert ő szeretné, ha kikisérnék..."
Tehát igazából a vőlegény kérése, és nem a tanú magánakciója.
Valaki írta, hogy SZERINTE a menyasszony így meg úgy nem örülne.... De ő ismeri a menyasszonyt? Nem az ő véleménye a fontos, hogy ő mit tenni, hanem mit szeretne a pár.
A vőlegény kérésének eleget teszel-e vagy sem? Ez a kérdés. Szerintem nagyon jó buli lenne, és örülnének neki, hisz ők kérték. Az meg, hogy meghívjanak-e a lagziba?
1. nem is biztos
2. oda azért nem a 2-szer látott havert hívják
3. azt is lehet ám mondani, hogy ne haragudjatok, nem tudok menni.
szerintem menj el, ha már a vőlegény kérte. plusz, ha otthontól a templomig kísértek csak, onnan meg elmentek, meg sem állva (vagy esetleg addig álltok és túráztattok, míg a pár kiszáll és a motorok közt vonul végig), nem is lenne alkalmuk azt mondani, hogy "ha már itt vagytok". Ha a templomtól kísérnétek őket az étterembe, akkor érteném az aggodalmad, bár azt is meg lehet annyival oldani, hogy nem állsz meg az étterem előtt, továbbmész. Szóval szerintem szép lenne, én biztos örülnék egy ilyen akciónak, bár nem vagyok motoros, de imádom a motorokat, lehet ez is benne van. De lényegtelen, hogy mivel kíséritek őket, a gesztus a lényeg.
Szóval én elmennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!