Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy vetted fel a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vetted fel a férjed nevét? Miért?

Figyelt kérdés

Ha nem szeretnétek a saját nevetekkel, akkor lehet akár Fekete Péter-Fehér Anna, vagy akármi..

Nyáron esküvőnk lesz, és nem tudom, hogy vegyem fel:)

2012. ápr. 16. 19:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Fekete-Fehér Anna leszek (de lehet, hogy kötőjel nélkül) októberben :)
2012. ápr. 16. 22:51
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Meghagytam a leánykori nevem, a férjem is elfogadta a döntésemet. Több oka is volt, de a legfontosabb, hogy a munkámból kifolyólag sok bonyodalmat okozott volna, ha megváltozik a nevem... így legalább a papírokat sem kellett kicseréltetnem, aki pedig számít, az tudja, hogy házas vagyok. Ennek ellenére a legviccesebb az az egészben, hogy a házasságkötés után többen elkezdetek úgy emlegetni, hogy a "Feketéné" :-)
2012. ápr. 17. 10:59
 33/38 anonim ***** válasza:
9%
Sok egyedülálló kis nőci:D úgy kell nektek.
2012. ápr. 17. 11:01
 34/38 anonim ***** válasza:
84%

Fekete Anna lettem, mert a -né nem tetszik, nem vagyok a tulajdona, viszont így jelzi a nevem, hogy összetartozunk. Ő nem várta el, hogy felvegyem a nevét, de mivel az enyémet nem szerettem soha, valamint más nemzetiségűnek hittek miatta, inkább felvettem párom szép és ritka nevét :)

Amúgy aki írta, hogy 22 felett mindenki Mrs. lesz az nagyon téved, mert ugyanúgy marad Miss ha nőtlen, illetve ha ő úgy adja meg valahol, akkor Ms. Mrs. csak akkor ha házas, mindegy, hány éves!

2012. ápr. 17. 11:03
 35/38 anonim ***** válasza:
Fekete-Fehér Anna, férjem meg Fekete-Fehér Péter. Lányunknak szintén ez a vezetékneve.
2012. ápr. 17. 13:12
 36/38 anonim ***** válasza:
Én Fekete-Fehér Anna leszek majd nyáron. Én azért a kötőjeles megoldást választottam, mert az eredeti nevemet mindenképp szerettem volna megtartani, de a leendő férjem nevét is szerettem volna felvenni és a né-t nem bírom elviselni, az számomra olyan régies, öreges. A kötőjeles változatnál megmarad a saját nevem is, de látszik, hogy férjnél is vagyok. De a barátnőm pl. meghagyta a lánynevét, mert szerinte sok macerába kerül a papírok átírogatása.
2012. ápr. 17. 13:32
 37/38 anonim ***** válasza:
nyár elején lesz az esküvőnk ,és a leendő férjem vezeték nevét veszem fel, -né nélkül, a párom rám bízta de neki nagyon tetszik az,hogy az ő vezetéknevét viselem a keresztnevem előtt. :) rövid és szép név lesz. Ja és ritka :))
2012. ápr. 17. 13:57
 38/38 anonim ***** válasza:
Nekem a -né olyan öreges, ezért simán felvettem a vezetéknevét, mintha tesók lennénk.
2012. máj. 14. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!