Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy vetted fel a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vetted fel a férjed nevét? Miért?

Figyelt kérdés

Ha nem szeretnétek a saját nevetekkel, akkor lehet akár Fekete Péter-Fehér Anna, vagy akármi..

Nyáron esküvőnk lesz, és nem tudom, hogy vegyem fel:)

2012. ápr. 16. 19:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
71%

Én Feketéné Fehér Annaként.

megmaradt a saját nevem, de jelzem, h férjnél vagyok.

sok boldogságot!:)

2012. ápr. 16. 19:15
 2/38 anonim ***** válasza:
46%
sehogy. van nekem saját nevem
2012. ápr. 16. 19:20
 3/38 anonim ***** válasza:
52%
Én vagy Fekete Fehér Anna vagy Fekete Anna leszek, még vacilálok. Nem akarok hosszú nevet, de szivesen megtartanám a sajátomat is. Feketené vagy Fekete Péterné semmi pénzért nem lennék. Az számomra olyan öreges, csak ilyen 50 feletti nőket ugranak be ilyen névvel. Én 23 vagyok, de épp hogy 18-nak kinézek, nem illene hozzám egy ilyen név.
2012. ápr. 16. 19:22
 4/38 anonim ***** válasza:
78%
Feketené Fehér Anna
2012. ápr. 16. 19:25
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Fekete Anna leszek.

Két oka van (mindkettőnk neve különleges és nagyon ritka, ez a szempont nem befolyásol):

- a családnevem apámra emlékeztet, akivel két éve nem beszélek, és (nagyon sok) okkal

- párom családját imádom, ahogy páromat is, és azt akarom, hogy ugyanaz legyen a vezetéknevem, mint a férjemnek és majd a gyerekeinknek lesz annak idején

2012. ápr. 16. 19:26
 6/38 anonim ***** válasza:
80%
Én "Feketené Fehér Anna Mária" vagyok. Nem akartam én se -né lenni de a vezetéknevünk szimplán egymás mellett nagyon sután nézett ki. A saját vezetéknevemhez meg ragaszkodtam, de a férjemét is szerettem volna felvenni. De sokszor mondtam a férjemnek poénból hogy ha nem viselkedik akkor csak F Fehér Anna Mária leszek. :) A második keresztnevemtől nem tudtam szabadulni, mert az plusz pénz lett volna, így nagyon nagy öröm leírni hivatalos helyeken a teljes nevemet. (na azért van a gyerekünknek csak egy keresztneve)
2012. ápr. 16. 19:27
 7/38 zokniszörny ***** válasza:
70%
Én vagy Feketené Fehér Anna lennék, vagy Fekete Anna.
2012. ápr. 16. 19:28
 8/38 anonim ***** válasza:
66%

Feketéné Fehér Anna vagyok.

Azért akartam né lenni, mert ez egy szép magyar hagyomány, nekem tetszik. Abszolút nem tartom régimódinak vagy csúnyának. Ráadásul a férjemnek nagyon jólesett, hogy akartam a nevét. :)

De a születési nevemet is meg akartam tartani, mert nagyon szép a családnevünk, büszke vagyok rá, nem akartam elhagyni az apám nevét sem.

Próbáld ki leírva és kimondva az összes létező variációt, kicsit ízlelgessed. Rá fogsz jönni, melyik illik hozzád. :)

2012. ápr. 16. 19:34
 9/38 A kérdező kommentje:
Én szeretném felvenni a férjem nevét. De nem tudom, hogy a Feketéné Fehér Anna vagy a Fekete Anna lenne-e a jobb. A párom a né-s verziót szeretné, nekem sincs ellene kifogásom, csak tetszene a Fekete Anna is, mert az Ő neve, és amúgy is különleges név :)
2012. ápr. 16. 19:34
 10/38 anonim válasza:
42%
Attól függ, szereted e a nevedet, és h a férjed mennyire ragaszkodik a neve felvételéhez. Fiú avgyok, de szerintem fiatalon a saját neved maradjon, 30 felett, már nyugodtan Feketéné Fehér Anna, a teljes neves veerzió nekem nem tetszik:) Sok sikert, remélem segített:)
2012. ápr. 16. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!