Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vetted fel a férjed nevét? Miért?
Figyelt kérdés
Ha nem szeretnétek a saját nevetekkel, akkor lehet akár Fekete Péter-Fehér Anna, vagy akármi..
Nyáron esküvőnk lesz, és nem tudom, hogy vegyem fel:)
megmaradt a saját nevem, de jelzem, h férjnél vagyok.
sok boldogságot!:)
2012. ápr. 16. 19:15
2/38 anonim válasza:
sehogy. van nekem saját nevem
2012. ápr. 16. 19:20
3/38 anonim válasza:
Én vagy Fekete Fehér Anna vagy Fekete Anna leszek, még vacilálok. Nem akarok hosszú nevet, de szivesen megtartanám a sajátomat is. Feketené vagy Fekete Péterné semmi pénzért nem lennék. Az számomra olyan öreges, csak ilyen 50 feletti nőket ugranak be ilyen névvel. Én 23 vagyok, de épp hogy 18-nak kinézek, nem illene hozzám egy ilyen név.
2012. ápr. 16. 19:22
4/38 anonim válasza:
Feketené Fehér Anna
2012. ápr. 16. 19:25
5/38 anonim válasza:
Fekete Anna leszek.
Két oka van (mindkettőnk neve különleges és nagyon ritka, ez a szempont nem befolyásol):
- a családnevem apámra emlékeztet, akivel két éve nem beszélek, és (nagyon sok) okkal
- párom családját imádom, ahogy páromat is, és azt akarom, hogy ugyanaz legyen a vezetéknevem, mint a férjemnek és majd a gyerekeinknek lesz annak idején
2012. ápr. 16. 19:26
6/38 anonim válasza:
Én "Feketené Fehér Anna Mária" vagyok. Nem akartam én se -né lenni de a vezetéknevünk szimplán egymás mellett nagyon sután nézett ki. A saját vezetéknevemhez meg ragaszkodtam, de a férjemét is szerettem volna felvenni. De sokszor mondtam a férjemnek poénból hogy ha nem viselkedik akkor csak F Fehér Anna Mária leszek. :) A második keresztnevemtől nem tudtam szabadulni, mert az plusz pénz lett volna, így nagyon nagy öröm leírni hivatalos helyeken a teljes nevemet. (na azért van a gyerekünknek csak egy keresztneve)
2012. ápr. 16. 19:27
7/38 zokniszörny válasza:
Én vagy Feketené Fehér Anna lennék, vagy Fekete Anna.
2012. ápr. 16. 19:28
8/38 anonim válasza:
Feketéné Fehér Anna vagyok.
Azért akartam né lenni, mert ez egy szép magyar hagyomány, nekem tetszik. Abszolút nem tartom régimódinak vagy csúnyának. Ráadásul a férjemnek nagyon jólesett, hogy akartam a nevét. :)
De a születési nevemet is meg akartam tartani, mert nagyon szép a családnevünk, büszke vagyok rá, nem akartam elhagyni az apám nevét sem.
Próbáld ki leírva és kimondva az összes létező variációt, kicsit ízlelgessed. Rá fogsz jönni, melyik illik hozzád. :)
2012. ápr. 16. 19:34
9/38 A kérdező kommentje:
Én szeretném felvenni a férjem nevét. De nem tudom, hogy a Feketéné Fehér Anna vagy a Fekete Anna lenne-e a jobb. A párom a né-s verziót szeretné, nekem sincs ellene kifogásom, csak tetszene a Fekete Anna is, mert az Ő neve, és amúgy is különleges név :)
2012. ápr. 16. 19:34
10/38 anonim válasza:
Attól függ, szereted e a nevedet, és h a férjed mennyire ragaszkodik a neve felvételéhez. Fiú avgyok, de szerintem fiatalon a saját neved maradjon, 30 felett, már nyugodtan Feketéné Fehér Anna, a teljes neves veerzió nekem nem tetszik:) Sok sikert, remélem segített:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!