Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy vetted fel a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vetted fel a férjed nevét? Miért?

Figyelt kérdés

Ha nem szeretnétek a saját nevetekkel, akkor lehet akár Fekete Péter-Fehér Anna, vagy akármi..

Nyáron esküvőnk lesz, és nem tudom, hogy vegyem fel:)

2012. ápr. 16. 19:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
51%
Én Fekete Péterné Fehér Anna lettem, és azért mert nekem így tetszett :)
2012. ápr. 16. 19:37
 12/38 anonim ***** válasza:
71%

en a parommal pont ezen vitazok!

O fekete annat akar!En meg maradnak a sajat nevemen feher anna!

de ha nem egyezunk meg akkor fekete feher anna leszek!

2012. ápr. 16. 19:37
 13/38 anonim ***** válasza:
62%

Én Fekete Anna leszek, mivel nagyon hosszu lenne a nevünk együtt.....leírom x-ekkel.

xxxxxxx-xxxxxxx xxxxxx

Nahhhh nekem ez sokkkkkkkkkkkkkkkkk..............

És a többi meg azért nem megy mert a páromnak 2 keresztneve van, így a második után tudnék csak né-t rakni...azt a nevét utálja.... :)

És az hogy XXXXXXXné XXXXX XXXXXX meg nekem hosszú

Így felveszem a leendő párom vezetéknevét

2012. ápr. 16. 19:38
 14/38 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy az első,büszke vagyok a férjemre,és hogy férjnél lehetek,de azért önmagam maradok.
2012. ápr. 16. 19:39
 15/38 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egyáltalán nem bűn, ha - úgy, mint a első írta - a külvilág felé jelzi a nő, hogy házas. A férfiak is örülnek ennek általában. Több más kultúrában a nő neve jelzi, hogy lány, avagy már férjezett nő. /Ms, Mrs - angol; Mademoiselle, Madame - francia/ A túl emancipált nők ragaszkodnak leginkább a saját nevükhöz, néha csak önbizalom erősítésként. De lásd: Kósa Erika /milliárdos magyar asszony/ a férje után "Kósa"
2012. ápr. 16. 19:39
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

kedves 15, külföldön már nem jelzi a Mrs vagy a Frau,hogy házas-e valaki,mert az diszkrimináció lenne. 22 éven felül mindenki egységesen Mrs, és Frau

És nem vagyon túlemancipált, mert megtrartottam a nevem. Azért tartottam meg, mert semmi értelmét nem látom a nevemben is kifejezni, hogy férjnél vagyok vagy sem. Semkinek semmi köze hozzá.

2012. ápr. 16. 19:47
 17/38 anonim ***** válasza:
65%
Feketéné Fehér Anna leszek. Mert így tetszik :)
2012. ápr. 16. 19:48
 18/38 anonim ***** válasza:
53%

Feketéné Fehér Anna leszek

tetszik a Fekete Péterné Fehér Anna is,de nekem a vezetéknevem 3 a keresztnevem 4 szótagú már igy is,ahhoz még párom 3 szótagú vezetékneve+né...már az első variációval is 11 szótag lesz

2012. ápr. 16. 19:49
 19/38 anonim ***** válasza:
88%

Én O.-F. Marianna leszek két hét múlva.

Azért nem O. Sándorné, mert az összes "asszony" a családban O. Sándorné... Nincs kedvem a 3483984.-nak lenni belőle. Így is mindenki úgy hív, hogy a "kis O-ék menye" .. utálom ha valaki "senkinek" néz. Könyörgöm.. nekem is van véleményem, én is ember vagyok. Nem pedig valakinek a tárgya.

Az O-né F. Marianna pedig kizárt.

Én örülök neki, hogy létezik és lehetséges a kötőjeles névfelvétel!

2012. ápr. 16. 19:57
 20/38 anonim ***** válasza:
88%
Én Fekete-Fehér Anna lettem,nekem ez a feketéné dolog nagyon nem tetszett :)
2012. ápr. 16. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!