Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt mennyi idővel vetted meg a ruhádat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 13:45
1/13 anonim válasza:
szia! nekem június másodikán lesz az esküvőm, de már most hétfőn lefoglaltam. Hozzátenném, én az alkatom miatt kezdtem ilyen hamar keresgélni, mert úgy voltam vele, ha nem találok, varratok, az meg idő. Ha olyan alkatom lenne, hogy minden rám jönne, akkor szerintem max 2 hónappal előtte :) mert nagyobb lenne a választék :) neked mikor lesz?
2/13 anonim válasza:
ha kölcsönzöm az is ér? körülnézni mentem a barátnőmmel jan. közepén, csak úgy megnézni, h mi áll jól. volt 1 nagyon klassz ruha, ami 50.000 ft, így le is foglaltam aug. végére.
3/13 anonim válasza:
Augusztus közepén lesz az esküvő. A ruhám 1 hete már a szekrényben lóg :)
4/13 anonim válasza:
Május legvégén megrendeltem. Július legvégére megérkezett. Októberben volt az esküvőnk. (Szalonba nem is mentem, mert nem lett volna elérhető áron az én méretemben.)
5/13 anonim válasza:
Én is az alkatom miatt már az eljegyzés után 1-2 hónappal nézegettem a neten (aukciós oldalakon kb. 2 hetente, és decemberben az egyik ilyen oldalon megtaláltam. Elsőre megtetszett, és minden mérete passzol. Úgyhogy megvettük, pedig csak augusztusban lesz az esküvő. (és így csak 20.000 Ft volt)
6/13 anonim válasza:
Én már szeptemberben megvettem, pedig csak most augusztusban lesz az esküvő, de kiárusítottak egy szalont, és beleszerettem a ruhába. Igazából sosem ingadozott különösebben a súlyom, de még nincs méretre igazítva, azt majd csak nyáron csinálja meg a hölgy, aki kiárusította a szalonját.
7/13 anonim válasza:
Decemberben vettem és szeptemberben lesz, de csak azért vettem meg, mert éppen kiárusítás volt. Mivel fűzős még ha fogynék is belefér +-10 kiló.
8/13 anonim válasza:
Nekem júliusban lesz az esküvőm és én is már megvettem 60ezerért Budapesten a ruhám mégpedig októberben.Nekem átlagos alakom van 38-as méret.Soha nem ingadozott a méretem,de ha igen alakítanak rajta esküvő előtt.Ha érdekel ez a szupi szalon írj privit.Itt nagyon olcsó 50ezer az összes ruha és mind új valamint igény szerint megvanak amit szeretnél 2hónap alatt max 3.
10/13 anonim válasza:
Áprilisban megyek el. Nem veszem meg, nem bérlem. Enyém az üzlet, két éve megvettem, mert az előző vállalkozónál csődbe ment.
Mivel tavaly szültem, így még alakítok magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!