Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen az a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen az a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 22. 20:40
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
De töltök fel meg képet délután.
2012. márc. 23. 09:10
 32/42 anonim ***** válasza:

Lesz templomi esküvőd is? Mert oda egy kicsit kihívó...

Amúgy szép és különleges, vagány.

2012. márc. 23. 12:42
 33/42 anonim ***** válasza:
a fazonja tetszik, a csúcsos mellrész nekem sem, mert ha nem jól szabják rád, úgy is tűnhet, mintha nagy lenne. Az anyaga sem jön be annyira, de tényleg szép a ruha, csak valami más anyagból nem csúcsos melldísszel tényleg szebb lenne. :)
2012. márc. 23. 13:24
 34/42 anonim ***** válasza:
NEM a mi vélemyénünk számít, hanem hogy te hogy érzed benne maagad. Amugy szerintem nagyon szép :)
2012. márc. 23. 15:14
 35/42 A kérdező kommentje:

[link]

Igen lesz templomi is,de arra lesz valami felsőm is.Tudom izlések és pofonok.Nekem akkor megtetszett.remélem a völegénynek is tetszem majd.

2012. márc. 23. 21:50
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Virít ki alóla a melltartó. Meg a színe is, árnyalatbeli különbségek vannak az alja és a teteje között. Ez a csúcsos mellrész nagyon csúnya. Sokkal szebb egy, egyszerűbb, finomabb ruha. A kevesebb néha több. Ha Én lennék a vőlegény, megijednék egy ilyen ruha láttán.
2012. márc. 24. 02:34
 37/42 anonim ***** válasza:

Gondolom több ruhát is felpróbáltál. Esetleg arról egy kép ami ezen kívűl a legjobban tetszett?

Nekem még mindig szögletes a teteje, viszont ebből a megvilágításból már nem néz ki annyira műanyagnak az alja.

2012. márc. 24. 08:19
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is borzalmas...eláll a mellednél, kb. belátni oda is, ahová nem kéne...meg az egész nagyon mű, agyon díszített, csicsás.

Amit utoljára linkeltél kép, ott hátul amelyiken van az a szőrme, az pl. sokkal szebbnek tűnik...igaza van annak, aki azt írta, a kevesebb néha több! De hát ízlések és pofonok, te véleményt kértél, mi leírtuk. Nem nekünk kell tetszenie, de én biztos fel nem venném.

2012. márc. 24. 14:29
 39/42 anonim ***** válasza:
Röviden: matyós - p*csás. Bocs, de elsőre ez jutott eszembe.
2012. márc. 28. 23:30
 40/42 A kérdező kommentje:

Azóta megvolt az esküvőnk és maradtam ennél a ruhánál és gyönyőrű volt...

[link]

2012. nov. 12. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!