Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz templomi esküvőd is? Mert oda egy kicsit kihívó...
Amúgy szép és különleges, vagány.
Igen lesz templomi is,de arra lesz valami felsőm is.Tudom izlések és pofonok.Nekem akkor megtetszett.remélem a völegénynek is tetszem majd.
Gondolom több ruhát is felpróbáltál. Esetleg arról egy kép ami ezen kívűl a legjobban tetszett?
Nekem még mindig szögletes a teteje, viszont ebből a megvilágításból már nem néz ki annyira műanyagnak az alja.
Szerintem is borzalmas...eláll a mellednél, kb. belátni oda is, ahová nem kéne...meg az egész nagyon mű, agyon díszített, csicsás.
Amit utoljára linkeltél kép, ott hátul amelyiken van az a szőrme, az pl. sokkal szebbnek tűnik...igaza van annak, aki azt írta, a kevesebb néha több! De hát ízlések és pofonok, te véleményt kértél, mi leírtuk. Nem nekünk kell tetszenie, de én biztos fel nem venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!