Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/42 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondod, de szerintem egy giccses sz.r. nem venném fel.
22/42 Travis7 válasza:
..nem felháborodás..emberi szokás,észrevetted?..nem tetszik,mert pont pont pont...majd én megmondom,h lenne szebb/jobb..és nem csak ruhára értve hanem az élet bármilyen területén...mindig ezt látom/ezt olvasom/ezt tapasztalom...számomra elszomorító...
25/42 anonim válasza:
És Travis7 te még is mit csinálsz?
Jól megmondod, hogy ne hallgasson másra csak rád. Ez pont az amit utálsz másokban. Visszanyal a fagyi?
26/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a mindenféle válaszát.
2012. márc. 22. 21:17
27/42 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem az én stílusom, de magadra hallgass! Ha azt érzed, hogy ez A RUHA csupanagybetűvel, akkor azon ne változtasson senki véleménye!
Hiszen kinek a pap, kinek a paplan...
28/42 anonim válasza:
Bocsi, nekem nem tetszik, túl sok.
29/42 anonim válasza:
Nekem túl szögletes a teteje. Nincs esetleg egy olyan képed ami messzebbről van fényképezve, hogy látszódjon a teljes ruha?
30/42 anonim válasza:
az én véleményem, h a hímzés szép rajta. a csúcsos mellrész nekem sem jôn be, de ez privát vélemény csak. ami gázosabb, az a fura muanyag hatása az anyagnak, nekem leginkább azzal van bajom, amúgy simán jo lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!