Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb esküvői ruha?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ti melyiket vennétek fel legszívesebben az esküvőtökre?
2012. márc. 19. 15:49
2/26 anonim válasza:
Húú.. Vagy a fehéret, vagy a pirosat. Utóbbi nagyon tetszik, de szerintem nem esküvőre való. Így marad a fehér. Feketét semmiképp, a sárgát nem szeretem, a fazonja tetszik.
3/26 anonim válasza:
Nem esküvőre való ruhák, kivéve a fehér, az meg nem tetszik.A sárga valami borzalom!
4/26 anonim válasza:
elég érdekesek ezek a színes ruhák. Főleg a sárga. Én nem venném fel így színesbe őket, de fehérbe szerintem szép lenne a piros. A fehér ruha is szép. Nekem a sárga meg a fekete nem tetszik fazonra
5/26 anonim válasza:
A 2. nagyon szép! Én híve vagyok a fehér, vagy nagyon halvány,pasztell színű ruháknak. A többi nekem túl sok, a piros nagyon kihívó, a sárga igencsak rikító, a fekete pedig ijesztő egy esküvőre.
Persze ez az én véleményem, de egyszer leszel menyasszony, válassz olyan ruhát, ami neked, és a párodnak is tetszik.
6/26 anonim válasza:
Pirosban,de főleg feketében hogy lehet férjhez menni? A sárga nekem nagyon giccses,a többi elmegy,de csak fehérben!
7/26 anonim válasza:
A színesek szerintem nagyon közönségesek, a fehér szép de én nem venném fel.
8/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a sárga is. Különleges. Ha a vőlegényen is egy ugyan ilyen sárga ing lenne, szerintem tökéletes. A piros inkább menyecske ruhának, a feketét nem gondolnám menyasszonyi ruhának, bár most divat. A fehér is szép, de az kommersz.
10/26 anonim válasza:
a fehéret, max a feketét. de inkább a fehéret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!