Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb esküvői ruha?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ti melyiket vennétek fel legszívesebben az esküvőtökre?
A fehér nagyon szép, az utolsónak nagyon jó a fazonja, de a színe nem igazán való menyasszonyi ruhának. Ez a 4 fajta, amik közül választani akarsz?
2012. márc. 19. 17:01
12/26 anonim válasza:
Tulajdonképpen a sárgán kívül az összesnek a fazonja tetszik (nekem azon a minta meg ez az óriási szoknyarész nem tetszik), de színben törtfehéret választanék (szóval ha ebben a formában nézzük, akkor a 2.). Nekem tulajdonképpen az utolsó tetszene leginkább a törtfehér egy világos és egy sötétebb árnyalatában, vmiféle pánttal (mert sajnos alkatból és mellekből adódóan nálam ki van lőve a pánt nélküli). Az első is nagyon tetszene törtfehérben (persze ott is, ha lenne pánt... maradhatna a pánton a rózsás dísz). Nekem a másodikról nem hiányzik a virág, de a ruha mellrészén lehetne vmi finom díszítés.
2012. márc. 19. 17:01
13/26 anonim válasza:
Az elsőt, a pirosat választanám, de csakis FEHÉRBEN!
2012. márc. 19. 17:11
14/26 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszenek a fehér-bordó, vagy fehér-fekete ruhák, itt gyönyörűek vannak:
Köszi a kommenteket. :) Nekem se tetszik a sárga (csak úgy mondom) csak megkérdeztem milyet vennétek fel. Én is inkább a fehérnél maradok, hogy bevalljam,a piros nem tetszik, és a fekete meg szerintem nem esküvői. Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.:)
2012. márc. 19. 18:39
16/26 anonim válasza:
Miért van az hogy valaki feltesz egy kérdést majd belinkel 3-4 képet és válasszunk.Aztán amikor lehurrogják egyből magyarázkodik ,hogy szerinte a fekete nem esküvői a piros neki se tetszik a sárga se...
Akkor minek tetted be a képeket?????? Nem értem az ilyen embereket ,de komolyan...Vagy nincs önálló véleménye...ezért ilyen befolyásolható és egyből le lehet beszélni bármiről is vagy csak nem meri felvállalni a saját ízlését...
Nekem tetszik a sárga ....de nem esküvőre venném fel...
2012. márc. 19. 21:58
17/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi bajod. Megkérdeztem, hogy ki milyet venne fel. Nem tom, hogy miért fikázol, csak elmondtam, hogy nekem se tetszik ez meg az. De amúgy van saját ízlésem. Ha nem tetszik el lehet menni. Nem tom, baj az ha kérdezek ilyet? A többi 14 kommentelő tudott válaszolni, de látom neked csak erre telik, hogy itt oltogass. Nem tom milyen jogod van hozzá.
2012. márc. 20. 14:34
18/26 A kérdező kommentje:
Ja és csak úgy mellesleg, nem lehurrogtak. Kedveském nem tudom, te mit nézel.;)
2012. márc. 20. 14:44
19/26 anonim válasza:
A sárga fazonja tetszik, fehérben lehet fel is venném. Nagyon cuki a kis kabátkája, de így sárgában borzalmas!
A többi fazonja sem tetszik, a színeseket pedig én sem pártolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!