Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/42 A kérdező kommentje:
És az a vicc az egészben,h nem lehet látni a csöcsömet,mert nem átlátszó:)
2012. márc. 22. 20:54
12/42 anonim válasza:
8. Véleményt kérdezett, akkor mi az, hogy ne hallgasson egyikre sem csak rád, mert neked tetszik?
13/42 anonim válasza:
Nekem egy kicsit sok.
De neked tetsszen ne nekem ugye! (:
14/42 Travis7 válasza:
...csupán annyi h véleményt kérdezett de nem hiszem el,h mindenki talált rajta vmi kifogást h így úgy ezért meg azért nem tetszik...sok okos ember megmondja a tutit..egyszerűen ez szép és tök jól néz ki..
16/42 A kérdező kommentje:
:)
2012. márc. 22. 21:01
17/42 Travis7 válasza:
..kíváncsi lennék Nektek,mindentudóknak,mi az ami tetszik..
18/42 anonim válasza:
Most nem értem ezt a hangnemet. Azért mert nem mindenkinek ugyanaz tetszik, azért vagy felháborodva? Ahány ember annyiféle. Sokfélék vagyunk sokféle ízléssel. Különben nem az a fontos, hogy nekünk tetsszen, hanem a kérdezőnek. Úgyis abban megy férjhez, ami neki a legjobban fog tetszeni.
19/42 Zoli780806 válasza:
Szerintem neked minden jól állna...szóval menj tréningruhában nyugodtan!
20/42 anonim válasza:
Nekem sem nagyon tetszik, túl... határozott.
Nekem a puha, lágy szabású ruhák tetszenek. De ezer szerencse hogy mások vagyunk :) Ne hallgass egyébként senkire, csak saját magadra. Úgysem tudjuk megmondani, jó lesz-e neked. Csak azt, hogy nekünk tetszik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!