Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekünk kellesz fizetni?
Az unokatesóm esküvője lesz augusztusba az iker lányaimat felkérte koszorús lányoknak. Az esküvőre a 8 koszorúslány egyforma ruhában lesz. Már voltunk varrónőnél a menyasszonnyal, hogy kiválasszuk a ruhát és a lányokról méretet vegyenek. Szerintetek a ruhát nekünk kellesz fizetni?
A válaszokat előre is köszönöm!
felénk nem a pár fizeti hanem mindenki magánka, ha felkérnek valakit akkor az abban a tudatban mond igent, hogy a ruhát magának kell kifizetnie
de itt már sokat olvastam azt, hogy a pár fizeti
Az én esküvőmön felesben fogjuk fizetni. Én ragaszkodtam ahhoz, hogy én fizetem, a koszorúslányok meg ahhoz, hogy ők fizetik. Ezért döntöttünk úgy, hogy fele-fele. Szerintem egyébként így igazságos is egyébként, mert azt a ruhát (ha olyan persze) később is felvehetik máshova, illetve amikor elfogadja valaki a felkérést, hogy koszorúslány lesz, akkor azért azzal tisztában kell lenni, hogy ezzel együtt járnak kötelességek is. Szerintem ami már abszolút az ifjú pár lehúzása, amikor a koszorúslányok a cipőt, a fodrászt és a kozmetikust is ki akarják fizettetni a házasulandókkal. De ez már más kérdés.
Egyébként kérdezz rá bátran, hogy hogyan lesz, hogy gondolják, de azért azt ne hagyd, hogy az egészet ti fizessétek.
Amikor én voltam menyasszony, a koszorúslányaim (6) felajánlották, hogy kifizetik a felét. Most én leszek koszorúslány, és én is fel fogom ajánlani.
Szerintem ez mindig egyéni megbeszélés kérdése, ugyanis általában közeli rokonok vagy barátnők a koszorúslányok, és ilyen jó kapcsolat esetén simán rá lehet kérdezni.
Bocsi, kicsit off: fura ez a "kellesz" fizetni, az életben nem hallottam... Felétek így mondják? :)
Egyébként a menyasszony fizeti általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!